Supruga bh. glumca Lejla Filipović slavi, otvoreno je priznala: ‘A onda mi Tarik utrlja sol na ranu’

Supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića, Lejla Filipović danas proslavlja 46. rođendan, a povodom toga odlučila se oglasiti na svom Instagramu objavom koja je, sudeći prema komentarima, oduševila njene pratitelje.

‘Sjedim tako nešto i razmišljam… Kojom brzinom vrijeme prolazi… godine lete.

Sutra mi je rođendan…46-i!! Smješkam se i mislim…pa dobro,bitno je da se i dalje osjećam kao da mi je 26. A onda mi Tarik utrlja sol na ranu…

“Znaš li maco da je od prvog nogometnog prvenstva svijeta u Urugvaju 1930-e do tvog rođenja prošlo isto vremena kao od tvog rođenja do danas.

Montevideo, Bog te video!” I još mi doda informaciju da je Urugvaj bio prvak… Ne zanima me’, napisala je lijepa Lejla.

Post joj je komentirala i Amra Džeko, supruga našeg najboljeg fudbalera i kapitenom reprezentacije Bosne i Hercegovine Edina Džeke.

‘Ma ljepotooooo!! Godine su samo broj, a ti zauvijek najljepša’, napisala joj je Amra.

‘Najljepša’, ‘Vagama vrijeme ne može ništa, prkose vremenu, prkose svemu! Ostani zdrava, a onda i lijepa! Kisss’, nizali su se komentari na Lejlinu objavu.

Podsjećamo, Tarik Filipović je 11. marta ove godine proslavio okrugli 50. rođendan, a brojni prijatelji i poznanici uputili su mu čestitke tim povodom.

Lejla je objavila video, a riječ je o snimci napravljenoj od niza fotografija na kojima je Tarik sam ili u društvu nje i sinova, dok kao muzička podloga svira pjesma Petra Graše Moje zlato.

“Sretaaaan 50. ljubavi moja! Volim te!”, poručila je tada Lejla, a Tarik joj je u komentar ostavio emotikon srca i cvijeća.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.