Takmičarka Marije Šerifović odustala od Zvezda Granda, oglasila se i njena mentorica!

Nakon emitovanja sinoćne emisije “Zvezde Granda” u kojoj je Ana Bekuta pokrenula raspravu na temu provokativnog stajlinga takmičarki, Anastasija Ićurup odlučila je da odustane od takmičenja.

“Zatekla me informacija”

Tim povodom, danas se na svom Instagram profilu oglasila njena mentorica Marija Šerifović.

– Dobri ljudi, dobar dan. Kako ste? Elem, obzirom da ste mi zatrapali DM, želim da kažem da stojim iza svake svoje izgovorene riječi, smatram da je to jedino ispravno i dalje – poručila je ona i nastavila:

– Zatekla me informacija da je kandidatkinja Anastasija Ićurup odustala od takmičenja, nije se žena osjetila dobro, ne želi da bude dio toga.

– Da li bih ja to uradila? Vrlo vjerovatno ne, otišla bih u sljedeći krug i bila bolja i najbolja da žiriju pijem krv. Eto, to je njena odluka i ova situacija se na ovaj način završava – rekla je Marija u videu koji je objavila, dok je takmičarka podržala Marijine riječi i na svom Instagramu objavila da je odustala od takmičenja, ali ne i od karijere.

Podsjetimo, Anastasija se sinoć našla u duelu sa Majom Đorđević, a iako su obe prošle u šesti krug, dobile su žestoke kritike na račun provokativnog oblačenja.

– Nije bilo dobro, ni jedna ni druga, ali Anastasija je samo za nijansu bila bolja. Pamtim njena bolja izdanja, bolje nastupe, čini mi se da joj nisu lijepo legle ove pesme. Bilo je pogrešnih tonova – rekla je Bekuta i nastavila:

– Moram da kažem da imam strahovitu primjedbu na vaše oblačenje, pogotovo na Maju. Ja ne znam šta to znači, gdje vi to nalazite, gdje kupujete te stvari, to je katastrofa na šta to liči. To je tako jeftino, izgledate jeftino da je to katastrofa.

Ne može ovo ovako, djeco, ja neću dozvoliti da ne kažem ovo, vi utičete na djecu koja nas gledaju. Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe što ih tjeraš da se ovako oblače. Ovo je neprimjereno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad – kazala je Bekuta.

Inače, Anastasija je u prošloj sezoni bila u timu Jelene Karleuše, dok je ove branila boje Marijinog tima.

U prošloj sezoni ispala je u četvrfinalu, rasplakala mentorku ali nije žalila, jer je znala da će doći i naredne godine.

– Nisam se razočararala, zato što sam svijesna sebe i svog pjevanja. Nisam ni imala tremu, možda mi danas nije bio dan. Svako ima neki loš dan- rekla je tada za Grand Online.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.