Tešnjak prijavio tešku krađu policiji u Maglaju

Na području Ze-Do Kantona javni red i mir je narušen u dvanaest slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Dana 21.02.2022. godine, u 17,05 sati, u dežurnu službu Policijske stanice Visoko se obratilo lice S.E., iz Visokog, i tom prilikom prijavilo da je lice T-Z.K., rođeno 1979. godine, iz Visokog, u ulici Kraljevac, upućivalo prijetnje istom i da je udarcima nogama i rukama oštetilo putničko motorno vozilo marke „Nissan“, registarskih oznaka A54-O-256, vlasništvo lica S.E. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko, dok je lice T-Z.K. lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

Dana 21.02.2022. godine, u 08,10 sati, putem telefona u dežurnu službu Policijske stanice Kakanj se obratilo lice K.M., iz Kaknja, i tom prilikom prijavilo da je od strane nepoznatog lica izvršen pokušaj paljevine ugostiteljskog objekta “PLAN B”, vlasništvo istog, koji se nalazi u ulici Alije Izetbegovića. Kako je prijavljeno, na ulaznim vratima objekta je nastupila materijalna šteta. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

Dana 21.02.2022. godine, u 07,00 sati, putem telefona u dežurnu službu Policijske stanice Maglaj se obratilo lice B.S., iz Tešnja, i tom prilikom prijavilo izvršenje teške krađe u supermarket “ČUPO”, vlasništvo istog, u mjestu Moševac, iz kojeg je otuđena neutvrđena količina alkoholnog pića, cigareta i suhomesnatih proizvoda. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.