in , ,

Trailer za film “Godzilla vs. Kong” za samo 24 sata pogledalo skoro 15 miliona ljudi!

Veliki holivudski hit u najavi. Objavljen prvi trailer za film “Godzilla vs. Kong”

Objavljen prvi trailer za film “Godzilla vs. Kong” koji pred gledaoce stiže u martu.

Riječ je nastavcima filmova „Godzilla: King of the Monsters“ i „Kong: Skull Island“ koji su u bolja vremena 2019. odnosno 2017. kombinirano ostvarili promet od skoro milijardu dolara

„Godzilla vs. Kong“ je jedan od rijetkih mogućih holivudskih blockbustera koji će u kino distribuciju krenuti u prvom tromjesečju 2021. godine. Izlazi 26. ožujka, ali će simultano biti dostupan i pretplatnicima na HBO Max strimng platformi.

Riječ je nastavcima filmova „Godzilla: King of the Monsters“ i „Kong: Skull Island“ koji su u bolja vremena 2019. odnosno 2017. kombinirano ostvarili promet od skoro milijardu dolara. I ovaj nastavak u kojem se sukobljavaju dva čudovišta uloženo je mnogo novca (oko 200 miliona dolara), i sakupljena fina niska atraktivnih glumačkih imena mlađe generacije (Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Shun Oguri, Eiza González, Jessica Henwick, Julian Dennison uz nešto starije Kylea Chandlera i Rebeccu Hall), ali pitanje je kako će proći jer ne znamo hoće li do kraja ožujka život širom svijeta biti vraćen barem djelomično u normalu, što podrazumijeva i otvaranje kina.

Inače, ovaj film je čak 36. po redu u filmskoj franšizi o Godzilli. Prva 32 od 1954. naovamo su djelo japanske produkcije, tvrtke Toho, a posljednja četiri u holivudskoj produkciji – prenosi Dnevni List.

Što se tiče King Konga ovo je trinaesti put da se pojavljuje na filmu.

Jučer je Warner objavio prvi trailer, a već ga je vidjelo skoro 15 miliona ljudi. Pogledajte.

Kakva zvijer, fantastično izgleda: Narednog mjeseca stiže novi Audi!

Čedomir Jovanović vrlo oštro reagovao: Neka sud sudi, ali ja sigurno neću više da šutim o Miki Aleksiću!