Trener iz RTL-ovog ‘Života na vagi’ Edin Mehmedović objavio ružnu poruku koju je dobio od pratitelja, nije mu ostao dužan: Nema takvom pomoći

Edin je uoči nove Epizode pitao pratitelje na društvenim mrežama šta misle ko bi trebao napustiti show. Jedan od njih bezobrazno mu je odvratio ‘Ti klošaru’, a Mehmedović se odlučio obračunati s njim zbog čega je snimio i video.

Edin Mehmedović, trener iz RTL-ovog ‘Života na vagi’ objavio je ružnu poruku koju je dobio na Instagramu.

Naime, Edo je uoči nove Epizode pitao pratitelje na društvenim mrežama što misle tko bi trebao napustiti show.

Jedan od njih bezobrazno mu je odvratio ‘Ti klošaru’, a Mehmedović se odlučio obračunati s njim zbog čega je snimio i video.

“Lijep i sunčan dan, da netko za ovakvog vremena može biti otrovan. Nema takvom pomoći. Ja svoje živce, vrijeme i energiju nisam našao na betonu, cesti. Ima je jako malo i jako mi je vrijedna. I ne pada mi napamet zamarati se ovakvim stvarima – izjavio je trener i nastavio:

“Želim iskoristit ovu priliku da pozovem ljude koji misle da je ovo korektno, da se ovako mogu razgovarati na internetu, da promisle malo.

Da pogledaju svoje srce, ako ostavljaju ovakve otrovne komentare, možda im je i takvo srce. Nemojte to radit. Puno više to govori o vama, nego o onome kome ste uputili takav komentar – zaključio je.

Podsjetimo, Mehmedović, koji i ove sezone vodi crveni tim, na svom je Instagramu nedavno objavio fotografiju sa svojim kandidatima snimljenu iza kamera.

Pored fotografije snimljene u Lividragi, u Gorskom kotaru, napisao je: “Mi vježbamo, a vi? Koga smo motivirali da krene trenirati, a ko jede dok nas gleda”.

U komentarima su se vrlo brzo počeli javljati pratitelji uz puno pohvala i riječi podrške za trenera, ali i cijeli tim.

A jedna pratiteljica komentirala je kako su motivirali nju da izgubi čak 7 kg.

“Mene ste motivirali i to jako, pa se moram i pohvaliti, počela jesti zdravo i redovno, počela trenirati redovno, konačnoooo pijem minimalno dvije litre vode na dan i za dva tjedna- 7 kilograma!”, napisala je jedna gledateljica – prenosi Večernji.hr.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.