U Život na vagi ušla sa 137 kg, zaljubila se, izgubila 30 kg pa kasnije vratila skoro sve, evo kako sada izgleda

Sara Sitarić, bivša kandidatkinja popularnog RTL-ovog showa “Život na vagi” na Instagramu je sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju s putovanja na kojoj je pokazala kako sada izgleda.

Naime, Sara je otputovala u Maroko, a fotografirala se pored klisura Dadès koje su niz krševitih klanaca wadi isklesanih rijekom Dadès u Maroku.

Sara je fotografijom oduševila svoje pratitelje koji su joj uputili niz komentara i emotikona srca.

Uz fotku je napisala ‘I kad je tmurno, vedro je’.

Podsjetimo, u show je ušla sa 137,7 kilograma, a na posljednjem vaganju imala je 103 kilograma. U showu je upoznala i Marina Marušića, u kojeg se zaljubila, no prekinuli su 2020. godine.

“Ne bih to previše komentirala, ali da, mogu vam potvrditi da je vezi došao kraj prije tri tjedna kad sam bila kod Marina i kad sam prekinula vezu.

Vrijednosti su nam se razišle, moj fokus je sad maksimalno na faksu, a on je odabrao neke druge puteve koji ga uveseljavaju i zato sam osjećala da je ispravna stvar prekinuti taj odnos – otkrila je tada Sara.

Sitarić je nakon sudjelovanja u showu “Život na vagi” upisala fakultet, ali i vratila dio kilograma koje je skinula sudjelovanjem u ovom showu.

Tada je objavila video u kojem je iskreno progovorila o tom problemu.

“Ja sam vratila 30 kilograma od kraja showa (gotovo sve!), sada sam u minusu 18 kg, ali skidanje ovih kilograma bilo je daleko dugotrajnije, teže i s puno vanjskih distrakcija s kojima se nisam znala nositi, koje su mi stavljale fokus na druge stvari, a ne na mene.

I još uvijek sam u procesu skidanja vraćenog – kaže Sara napominjući da je mršavljenje, kao i debljanje, psihološki, a ne fizički proces.

“I zato osuđivanje najviše govori o osobi koja osuđuje, a ne o onoj koja ima problem.

Želim vam svima da imate predivne živote pune svjesnosti i zahvalnosti za sve što VI imate i život sa što manje osude, kritičnosti i potrebe za naslađivanjem nad tuđom nesrećom jer je sve prolazno pa tako nikada ne znate što vas u životu može snaći….

Za neke stvari, zaista, zna biti prekasno – rekla je tada Sara.

Pogledajte kako sada izgleda.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.