Tučnjava u kafiću: Pepeljarom udario muškarca u glavu, policija spriječila veći sukob…

U jednom ugostiteljskom objektu u Zenici, danas je došlo do težeg fizičkog obračuna, saznaje portal “Avaza”. Verbalni sukob u jednom ugostiteljskom objektu prerastao je u tučnjavu. Zatim je Zeničanin uzeo pepeljaru i udario drugog muškarca u glavu.

Prema riječima dežurnog službenika u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), došlo je do narušavanja javnog reda i mira.

– Jedna osoba je uhapšena, a jedna upućena u Kantonalnu bolnicu Zenica – kažu iz policije. Nakon sukoba unutar objekta, istrčali su iz ugostiteljskog objekta, a brzom intervencijom policijskih službenika MUP-a ZDK spriječene su veće posljedice.

Podsjećamo, u ulici Islambegovića put u Zenici, sinoć se dogodio stravičan zločin, kada je vlasnik kopirnice Muhedin Begagić ubio radnicu Nerminu P. pa sebe. Istražitelji još uvijek utvrđuju motiv ovog zločina.

U međuvremenu, poslovni prostor kopirnice je zatvoren, a kako saznaje portal “Avaza”, beživotna tijela su satima bila u prostoru. Uočio ih je prolaznik koji je potom odmah obavijestio policiju. Nažalost, ljekari Hitne pomoći mogli su samo konstatirati smrt. Prema informacijama iz policije, pored tijela Muhedina i Nermine, policija je pronašla i pištolj.

Podsjetimo, iz policije su saopćili da je dana 04. 06. 2022. godine, u 21,20 sati, Uprava policije MUP-ZDK je obaviještena da se u ulici Islambegovića put, Grad Zenica, u prostorijama fotokopirnice NO 8, nalaze dva beživotna tijela.

Leave your vote

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.