Turci bruje o haosu u Fenerbahceu: Žestoka svađa na terenu, Edin Džeko u centru pažnje!

U toku je susret turske Superlige između Konyaspora i Fenerbahčea. a nakon 45 minuta mreže su mirovale. U Turskoj se vodi bitka za titulu između Galatasarayja i Fenerbahčea. Za sada, Galata puno bliže naslovu, a Fener danas u gostima kod Konyaspora nema pravo na kisk ako planira zadržati šanse da bude prvi na kraju.

Poprilično slabo izdanje gostiju iz Istanbula u prvih 45 minuta, pa je i dalje 0:0. Bod im ne odgovara, to je jasno, morat će u nastavku dobiti ako žele da zadrže korak za Galatom.

Edin Džeko je starter, ali nije puno pokazao u prvom dijelu, doduše imao je jedan udarac glavom, no odbranio mu je golman domaćeg tima.

Ipak, turski portali i društvene mreže ‘gore’ zbog “novog haosa u Fenerbahčeu”. Kamere su u 31. minuti snimile žestoku raspravu Džeke i Merta Hakana – prenosi Sportsport.ba.

Nije poznato o čemu su raspravljali, očigledno o tome kakve treba da budu kretnje kod napada i na koji način treba da se vrše akcije Fenera.

Džeko u prošlom kolu nije bio starter u derbiju protiv Fenerbahčea, ali je ušao u igru u 74. minuti. Sada je započeo meč, dok je Michy Batshuayi ušao tokom poluvremena da dodatno pojača napad i Fener sa dva napadača kreće po pobjedu.

Drugi bh. reprezentativac, Rade Krunić, ostao je sjediti na klupi, no nije isključeno da i on dobije šansu do kraja.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.