U koliko sati ste rođeni? Taj podatak otkriva puno o vašoj ličnosti

Čuli smo, odavno, da je položaj planeta i zvijezda u trenutku našeg rođenja imao utjecaj na formiranje našeg karaktera, odnosno da svaki znak u astrologiji ima neke određene karakteristike koje ga prate, ali jeste li znali da ‘umiješane prste’ u vašoj ličnosti ima i vrijeme koje je bilo na satu kada ste rođeni?

Jeste li porodični tip, avanturist, dobar prijatelj ili nešto četvrto, saznajte upravo prema tom podatku.

Od ponoći do 02:00

Vrlo znatiželjne osobe koje teže stabilnosti i sigurnosti u životu. Porodični su tip, malo zatvoreniji prema okolini, ali u poznatim situacijama i okruženju postaju opušteniji.

Od 02:00 do 04:00

Oni koji su se rodili u ovom periodu su odlični govornici, pisci i prijatelji. Vrlo su pametni, vole putovanja i nove avanture.

Od 04:00 do 06:00

Osobe rođene u rano jutarnjim satima su hrabri i tvrdoglavi. Prirodni su vođe kojima niti jedna prepreka neće biti problem, brzo je svladaju. Štedljivi su, romantični i uvijek spremni pomoći drugima.

Od 06:00 do 08:00

U ova dva sata rođeni su vrlo kreativni ljudi koji teže postignućima, ali i tome da okolina to primijeti i pohvali. Ponekad im to stvara probleme jer puno brinu o tuđem mišljenju i odobravanju, ali s druge strane su vrlo snalažljivi u životu.

Od 08:00 do 10:00

Šarmantne osobe koje vole biti same, ne brinu o tuđem mišljenju ni pohvalama. Vole meditirati, tražiti unutarnji mir, pomagati okolini i širiti pozitivnu energiju.

Od 10:00 do 12:00

Suprotnost onima rođenima par sati prije, osobe koje su stigle na svijet u ovom periodu imaju jako puno energije, ambicija i aktivni su. Vrlo su komunikativni i dobri timski igrači, vole imati ljude oko sebe i znaju točno što žele u životu, prenosi sweetyhigh.com.

Od 12:00 do 14:00

Također ambiciozni, ali malo više odgovorni. Vole pažnju i kada im se okolina divi. Maštoviti su i skloni avanturama.

Od 14:00 do 16:00

Hrabri, odvažni, dobro se snalaze u teškim situacijama. Ne vole rutinu ni monotoniju, aktivni su, vole učiti i istraživati.

Od 16:00 do 18:00

Uvijek gledaju samo pozitivne strane neke situacije, znaju pronaći najbolje moguće rješenje, vrlo su pozitivni, puni energije. Ipak, teško se povjeravaju drugima jer su im vjernost i ljubav nešto najvažnije.

Od 18:00 do 20:00

Oni koji su se rodili u večernjim satima, između 18 i 20, su vrlo empatični, ne vole sukobe i trude se razumjeti sve ljude oko sebe. Prihvaćaju život onakav kakav je.

Od 20:00 do 22:00

Ne prihvaćaju da nisu u centru pažnje, žele da im se drugi dive i rođeni su glumci. Perfekcionisti su, ne vole griješiti i teže savršenstvu.

Od 22:00 do 00:00

Osobe rođene u ovo doba čudne su okolini jer su uglavnom povučene i ne pričaju puno o sebi. Umjetnički su tip, tragaju za unutarnjim mirom.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.