U teškoj saobraćajnoj nesreći poginula dva mladića!

Crna hronika Posljednje Vijesti

Dvije osobe sinoć su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se desila u cazinskom naselju Šepići u Cazinu.

“Sa velikom tugom i bolom obavještavamo naše učenike i ostalu javnost da su danas u teškoj saobraćajnoj nesreći život izgubili Pandžić Tarik i Čajić Armin. Tarik je bio učenik četvrtog razreda građevinskog tehničara naše Škole, a Armin je skorašnji svršenik naše Škole. Molimo Boga dragog da Tariku i Arminu podari ljepote dženneta a njihovim porodicama beskrajni sabur u ovim teškim trenucima. AMIN”, naveo je direktor Druge srednje škole Cazin Haris Ćoralić.

Sa velikom tugom i bolom obavještavamo naše učenike i ostalu javnost da su danas u teškoj saobraćajnoj nesreći život…

Povodom sinoćnje tragične nesreće u kojoj su živote izgubila dva mladića, Mladi Nezavisnog bloka Cazin upuutili su porodicama stradalih najiskrenije izraze saučešća.

“Dijelimo vašu tugu, neka vam dragi Bog podari sabura i snage da se nosite sa vašim bolom, a neka mlade i neiskvarene duše Armina i Tarika uvede u džennet,” poručili su porodicama stradalih mladića. Ovom prilikom, Mladi Nezavisnog bloka ujedno pozivaju Gradsko vijeće i gradonačelnika Cazina Nermina Ogreševića da dan dženaze naše dvojice sugrađana proglase danom žalosti”, naveli su.

Vozilo Fiat Punto sinoć se sudario sa kamionom za čišćenje snijega. U ovoj nesreći dvije osobe su smrtno stradale.

Leave your vote