U Zagrebu se oženio bh. fudbalski reprezentativac Amer Gojak, njegov brat mu poručio: “Bez obzira na ženidbu, i dalje si moj mali braco”

Reprezentativac Bosne i Hercegovine u fudbalu Amer Gojak u subotu je uplovio u bračne vode nakon što je oženio dugogodišnju djevojku Irmu.

Veznjak reprezentacije BiH koji trenutno nastupa za hrvatski Dinamo podijelio je fotografije s vjenčanja na svom Instagram profilu.

Šerijatsko vjenčanje obavljeno je u Islamskom centru u Zagrebu, poznatom i kao Zagrebačka džamija, a posebnu čestitku uputio mu je brat Muamer:

“Bez obzira na ženidbu, i dalje si moj mali braco. Voli te brat”

Amer Gojak rođen je 13. februara 1997. godine, a karijeru je počeo u ekipi Novog Grada iz Sarajeva za koji je igrao od 2005. do 2009. godine.

Uslijedio je odlazak u omladince Željezničara, no u profesionalnom nogometu debitovao je za ekipu Olimpika 2014. godine.

Uslijedio je transfer u Dinamo 2015. godine, a u međuvremenu još je igrao za Torino na posudbi. Za reprezentaciju BiH je debitovao 2018. godine, a ranije je igrao za sve omladinske selekcije našeg nacionalnog tima – podsjetio je Klix.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.