U Zvezdama Granda takmičari iz BiH izazvali svađu: Kad je pjevanje u pitanju, ja sam pao u nesvjest

U emisiji “Zvezda Granda” koja je večeras na programu Nove BH, žestoku diskusiju izazvala su dva bh. kandidata i to Lana Rajak i Aleksandar Ljubičić.

Iako je Dragan Stojković Bosanac prvi prokomentarisao njihovo pjevanje i iskritikovao pogotovo Aleksandra, kasnije se situacija potpuno okrenula u njegovu korist.

“Starac i more” tu postoji nešto u refrenu jako zahtjevno. Ti se nisi sastavio, vjeruj mi na riječ. Ti si ušao u baraž, ali teško da ćeš proći”, bio je direktan Dragan Stojković Bosanac, a onda ga je prekinuo Saša Popović.

“Ma otpjevao dečko bre… Majke mi, ja sam uživao. Evo vjeruj mi”, prekinuo ga Popović, a onda je dao riječ Jeleni Karleuši koja je, ovog puta, uputila samo i isključivo komplimente za oba kandidata.

“Ova djevojka će se vjerovatno svakom prosječnom gledaocu svidjeti i kako pjeva i kako izgleda sa samo 19 godina. Tvoje vrijeme sigurno dolazi”, predvidjela je JK na kraju, a onda se obratila Aleksandru:

“Ja sam sigurna da ćemo te vidjeti i u slijedećem krugu, tako da, Aleksandre, pogotovo druga pjesma – bez greške. Ti, dečko, zaslužuješ da ideš dalje”, pohvalila je JK kandidata, a riječi hvale za njega je imao i Đorđe David:

“Sigurno si u petom krugu. Nemoj da se sikiraš, pusti Bosanca. Kad je tvoje pjevanje u pitanju, ja sam pao u nesvjest, to je kao Zlatko Pejaković. Ja ću zvati Zlatka Pejakovića da čuje i ja ću direktno prenijeti šta je rekao. Tebi dati primjedbu za tvoje pjevanje večeras, ja mislim da to nije uredu”, istakao je David.

“Aleksandar Ljubičić je večeras pjevao apsolutno za 6 glasova”, kazala je Marija Šerifović.

“Za sedam”, dodao je Saša i dao mu i svoj glas.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.