Ugledna Bosanka iz dijaspore Sanela Jenkins otvoreno o izbjeglištvu nakon rata: “Deset godina mog života bilo je puko preživljavanje”

Bh. poduzetnica i filantropkinja iz dijaspore Sanela Diana Jenkins dio je američke reality serije “Real Housewives of Beverly Hills” u kojoj se dotakla teškog perioda svog života nakon što je izbjegla iz Bosne i Hercegovine.

Isječak objavljen na Instagramu prikazuje dio jedne od epizoda realityja “Real Housewives of Beverly Hills” u kojem su prikazane ratne fotografije iz vremena agresije na Bosnu i Hercegovinu.

Također, na istom snimku koji uporedo prikazuje njen porodični život, moglo se čuti i njeno objašnjenje kako je živjela nakon što je izbjegla u Veliku Britaniju.

“Kad sam stigla u London nisam imala ni pennyja, nisam imala pasoš, ništa. Radila sam različite poslove, prala posuđe, čistila toalete”, ispričala je Sanela.

Pojasnila je kako je radila “bilo šta” da bi zaradila “bilo šta”.

“Rekla bih da je nekih deset godina mog života bilo prilično bolno i mučno. Bile su fokusirane na puko preživljavanje”, pojasnila je.

Također, podršku u realityju su joj putem videoporuke pružili i Elton John i njegov suprug David Furnish, poručivši da im je žao što je, dok borave u Velikoj Britaniji, ne mogu gledati.

“Real Housewives of Beverly Hills” je američka reality televizijska serija koja se emituje od 2010. na Bravo televiziji, a Jenkins je dio posljednje, jedanaeste sezone.

Nova sezona “Real Housewives of Beverly Hills” s emitiranjem je započela 11. maja – javio je Klix.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.