Užasan slučaj u Tešnju, policija je odmah intervenisala: Nasilnički mu upao u stan i nanio povrede

Na području Ze- Do kantona javni red i mir je narušen u sedam slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede.

U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Tešanj

Dana 26.03.2022. godine, u 23,40 sati, u ulici Mustafe Ćemana, u naseljenom mjestu Jelah, izvršenim pregledom putničkog motornog vozila marke “Mercedes”,  u kojem se nalazilo lice B.J., rođeno 1990. godine, iz Tešnja, policijski službenici su pronašli šest pojedinačno upakovanih sadržaja praškaste materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu.

Sporna materija je oduzeta a navedeno lice lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj.

Dana 27.03.2022. godine, u 03,15 sati, u ulici Trg Branilaca BiH, od strane lica E-N.A., rođenog 2003. godine, državljanin Afganistana, izvršeno je krivično djelo “Nasilničko ponašanje”, na način da je navedeno lice ušlo u stan vlasništvo lica K.A., rođenog 1968. godine, iz Tešnja, te isto fizički napalo, nanijevši mu tom prilikom lakše tjelesne povrede konstatovane u Službi hitne medicinske pomoći Tešanj.

Lice E-N.A. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

Leave your vote

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.