Večeras počinje ‘Superpar’ koji vodi fantastični Enis Bešlagić: Koliki teret može podnijeti veza – parovi će pokazati već u prvoj epizodi

Večeras, u 20 i 15 sati na RTL-u, počinje treća sezona zabavne emisije ‘Superpar’ u kojoj osam parova kroz razne fizičke i mentalne izazove dokazuje da su njihova bliskost i znanje jedni o drugima vrijedni novčane nagrade od 100.000 kuna i titule superpara! Na tom nimalo jednostavnom putu njihov savjetnik i prijatelj ponovno je voditelj Enis Bešlagić.

Emisija je snimana u proljeće 2021. godine, a osim parova koji dolaze iz svih krajeva Lijepe Naše, upoznat ćemo i par iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, pa čak i natjecateljicu iz daleke Kenije! Neki su u braku ili vezi desetljećima, drugi su, pak, tek na početku svoje priče, a je li bolje poznavati partnera u dušu ili vjerovati intuiciji – brzo će isplivati na površinu. I to već večeras!

Naime, borba za najbolji položaj u kući počinje odmah – pri samom ulasku u kuću parovi će pokazati koliki ‘teret’ može podnijeti njihov odnos, a tko se u početku pokaže najboljim parom, imat će i velike pogodnosti. Jedno je sigurno – nikada se ne smije podcijeniti koliko je važan miran san…

Tko će biti najbolji u prvom zadatku, kako će to utjecati na odnose u kući te tko je došao dobro se zabaviti, stvarati uspomene i prijateljstva, a kome je jedini cilj nagrada – ne propustite pogledati u prvoj epizodi zabavne emisije ‘Superpar’, večeras od 21.15 sati na RTL-u!

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.