Večeras počinju Zvezde Granda, pala je i muška suza, odmah se oglasila Marija Šerifović: “Ajde ja ću da ga uzmem”

Spektakl se vraća na velika vrata, a ove subote na televiziji Nova BH od 20 sati pratićete dugo očekivanu novu sezonu „Zvezda Granda“.

Čuvena osmorka u istom sastavu kao i do sad, kreće u potragu za novom pjevačkom zvijezdom regiona, a zadatak ni ove godine neće biti lak, budući da se nekoliko hiljada kandidata prijavilo za učešće u najgledanijem šouu.

Novi serijal donosi i nova pravila, ali i neočekivane reakcije, kako takmičara, tako i članova žirija.

-Dobro veče, prgavi žiri – pozdravio je pjesmom jedan od kandidata čuvenu osmorku, što je kod pojedinih izazvalo nevjericu, a kod drugih oduševljenje.

-Imaš ozbiljan organ-poručio mu je s osmijehom Đorđe David.

Ali najveći strah na početku kod kandidata izazvao je panik taster, koji je u pojedinim slučajevima zbunio i članove žirija.

-Šta ti je, bre? Je l’ si digao ruku ili dao glas? – upitala je Viki Miljković Đorđa, koji je bio zbunjen načinom glasanja i panik tasterom, pa je upitao kolege šta da radi kako bi takmičara uzeo u svoj tim.

Ali panik ne bi bio panik da se u nekom trenutku ne pokvari, tačnije da taster ne otkaže, te je Marija apelovala kod Saše Popovića da reaguje na ljude koji se na snimanju time bave.

–Znači dobili otkaz? Ovdje da se uvede psiho-analiza- poručila je Marija, što je nasmijalo sve članove žirija, te dodala:

–Zamisli da idemo svi na terapiju, ono kao grupna terapija!

Ipak, najveće iznenađenje, osim nevjerovatnih pjevačkih talenata koje ćete čuti u prvoj epizodi, biće suze jednog od takmičara, a sve zbog greškice koja ga je koštala glasova.

-Nemoj, nemoj, čekaj. Polako, mačko -poručio je Đorđe takmičaru koji nije mogao da sakrije razočarenje zbog nastupa u koji je ulagao velike nade.

-Kad smo zadnji put imali muškarca koji plače, bre, čoveče. Jesi lud? Ajde ja ću da ga uzmem – poručila je Marija.

Naravno, ovo je samo djelić onoga što vas očekuje u subotu, a sudeći po najavi, novi serijal počinje oštro.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.