in , ,

Velika akcija dobojske policije, uhapšeni muškarci iz Tešnja!

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, u periodu od 09.03. do 11.03.2021. godine, realizovali su akciju kodnog naziva „Dostavljač“

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, u periodu od 09.03. do 11.03.2021. godine, realizovali su akciju kodnog naziva „Dostavljač“ usmjerenu na suzbijanje neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga, prilikom čega su slobode lišena lica inicijala E.K. i R.K., oba sa područja opštine Tešanj, FBiH, i lica inicijala S.G. i Đ.Đ. oba iz Doboja, dok je nad licem inicijalan S.O. iz Doboja izvršena kriminalistička obrada.

Tokom sprovođenja ove dvodevne akcije, na osnovu naredbe nadležnog Osnovnog suda Doboj izvršeni su pretresi više lica, stanova i vozila koja koriste navedena lica, prilikom čega je ukupno pronađeno i oduzeto oko 246 grama opojne „Marihuane“, oko 245 grama opojne droge „Spid“, veća količina sjemenki „Indijske konoplje“, digitalne vage i drugi predmeti.

Većina pronađene opojne droge je bila upakovana u manjim količinama u plastične vrećice i najvjerovatnije spremljena za dalju preprodaju.

U toku je kriminalistička obrada nad licima inicijala S.G. i Đ.Đ., nakon čega će lice inicijala S.G. biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Džaferović žestoko napao Dodika: “Nikada nećemo dozvoliti narušavanja integriteta i suvereniteta BiH”

Magična sudbina: Porodica Malkoč je u ratu izgubila sve, ali čudesne zlatne ribice su ih spasile