Velika porodica Džeko i ponosni roditelji, ovo su zaista predivne vijesti: Edin i Amra će uskoro dobiti još jednu djevojčicu

Proslavljeni fudbaler i kapiten fudbalske reprezentacije BiH Edin Džeko i njegova supruga glumica i manekenka Amra Džeko čekaju svoje četvrto dijete.

“Stiže nam još jedna djevojčica – napisala je Amra iznad dirljivog videa na Instagramu kada je otkrila spol bebe.

Amra i Edin na vječnu ljubav zakleli su se 2016. godine. Iste godine rodila se i njihova kćerkica Una. Samo godinu kasnije dobili su i sina Danija, a u septembru 2021. dobili su i kćerkicu Daliju.

Amra ima i kćerku Sofiju koju je dobila u braku s poduzetnikom Vladimirom Vićentijevićem.

Svojevremeno je, dugo nakon vjenčanja, odlučila ispričati kako im je bilo.

“Prvobitna ideja je bila da budemo nas dvoje, ali ipak smo odlučili pozvati roditelje. Zaista je bilo predivno, organiziralo se u nekoliko dana.

Bilo je kišovito i vjetrovito tog januara, ali taj dan nam ništa nije pokvarilo – ispričala je jednom prilikom za magazin Azra.

Uz bračni život, ovu manekenku ispunjava i majčinstvo.

“Edin je bio na pripremama s Mančester sitijem u Los Anđelesu 2011. godine, i tad je sve nekako počelo, iako smo se mi prije upoznali. Od tog susreta u Los Anđelesu odmah smo počeli našu vezu, imam običaj reći da je od drugog dana ona bila ozbiljna.

Uz mnoge izazove i prepreke koje je i sama daljina donosila, jer ja sam u to vrijeme živjela u Los Anđelesu, a on u Mančesteru, znali smo da je to nešto za što se vrijedi boriti i ustrajati.

Svaki mjesec sam bila u avionu, dolazila ga posjetiti, nekad i na samo 24 sata. Nas dvoje smo se na pravi način upoznavali upravo kroz vezu na daljinu, koja je trajala četiri godine.

Kroz to vrijeme smo sazreli zajedno, i to su sigurno bile najbitnije četiri godine koje su nas vezale još više i te četiri godine jako cijenimo, koliko god su bile teške, naučile su nas mnogo čemu, naročito da se na pravi način borimo za nas i za našu ljubav – ispričala je Amra za Azru.

Sarajevska glumica i manekenka prije je radila je u Los Anđelesu no karijeru u Americi napustila je zbog ljubavi prema nogometašu i preselila se u Italiju.

Amra često na Instagramu, gdje je prati više od 240 hiljada ljudi, dijeli sretne porodične trenutke i romantične fotografije s Edinom na kojima se vidi da su i dalje zaljubljeni kao i prvog dana.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.