Velika tragedija: Umro mladi takmičar Zvezda Granda

Crna hronika Posljednje Vijesti

Mladi pjevač Momir Lukovac (24), učesnik muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, tragično je preminuo u utorak, potvrđeno je medijima, ali nisu objavljeni detalji, ni okolnosti.

Tim povodom oglasilo se i Udruženje estradnih umjetnika Crne Gore i učesnici muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” i potvrdili ove informacije, da je tragično preminuo Momir Lukovac (24), mladi takmičar ovog popularnog programa.

Lukovac je bio učesnik aktuelne sezone “Zvezda Granda”, a posljednji put je na velikoj sceni pjevao prijee dva mjeseca. Bio je iz Banjaluke, a živio u Podgorici.

Kolege se opraštaju od mladog pjevača u nevjerici.

Oglasila se Slađa Zubčević, porukom “Počivao u miru dragi kolega, šok!”, kao i njegova koleginica i prijateljica Krstinja Todorović, koja je objavljivala klipove Momirovih nastupa.

“Sunce moje, šta uradi od sebe?! Ponosna sam što sam te poznavala, što si bio drug, kolega i prijatelj i brat, prerano si nas napustio. Ali u zaborav nikad poći nećeš! Duša ti carovala, dobri moj Moka, srce me boli! – objavila je na Instagramu pjevačica Ceca Bulatović.

Od Momira Lukovca se oprostila i Kristinja Todorović, njegova koleginica i dobra prijateljica.

“Počivaj u miru, dragi Momire – napisala je Kristinja Todorović.

Pjevač Bojan Živaljević se oprostio od kolege porukom na društvenim mrežama.

“Druže moj, zašto? Počivaj u miru, dobri moj – napisao je Bojan Živaljević.

Leave your vote