Velike promjene u Zvezdama Granda: Ovosedmično izdanje neće biti isto kao prethodna, ovo su sve izmjene!

Ovosedmično izdanje muzičkog showa “Zvezde Granda” imat će izmijenjen sastav, odnosno, žiri. Naime, osim Ane Sević, koja je na mjesto voditeljice došla umjesto Sanje Kužet, u žiriju će biti i Dragan Kojić Keba, koji će u pet emisija mijenjati Anu Bekutu, a Ivana Peters je u jednoj emisiji zamijenila kolegicu Cecu Ražnatović. Ipak, to nije spriječilo ostale članove žirija da budu odlično raspoloženi, a posebno je zablistala Marija Šerifović. Kada ju je voditelj Voja Nedeljković najavio, rekao je “mama Marija Šerifović”, a ona je stidljivo prekrila lice rukama.

-Rekla sam svim kolegama da kad se nađemo onda ćemo se dogovoriti tko će i koji dan doći te da pripreme kovertu. Mario čeka koverte – ispričala je Marija kroz smijeh, dok se Voja dodatno našalio kako “Mario čeka”.

Keba na samom startu se obratio kolegama iz žirija kao novi član čuvene osmorke i izrazio nadu da će se u nastavku dobro družiti sa njima.

-Nadam se, odnosno siguran sam da ćemo lepo sarađivati – rekao je Keba, dok je Saša Popović odmah potkačio Bosanca i dodao da treba da se ugleda na kolegu dok daje svoje komentare.

-Je l’ vidiš Bosanac kako se priča? Vidiš kad je neko mlad, kad je neko lijep? – rekao je Saša aludirajući na Kebu, a Boske je gestikulacijom pokazao da ga ne čuje što je sve nasmijalo.

S obzirom da je nedavno dobila bebu, Marija Šerifović tokom snimanja nije skidala osmijeh sa lica, čak se u jednom momentu i našalila na taj račun.

-Ja sam svim kolegama rekla da kada sretnemo, tada ćemo se dogovoriti kad će ko i kog dana doći, i da spreme kovertu – rekla je Marija kroz smijeh, dok se Voja našalio:

-Mario čeka.

Podsjetimo, dječak se rodio početkom decembra, a Marija je svoje prvo dijete dobila je preko surogat-majke u SAD-u.

U jednoj televizijskoj emisiji progovorila je o svojoj želji da postane majka.

-Jako je intimno to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promijenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se vjerojatno i bliži.

Generalno sve što ima veze sa djetetom je ozbiljna stvar i oko toga nema šale.

Kod mene će se to veoma planirano dogoditi, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru.

Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem – rekla je Marija prije nešto više od godinu dana.

Zbog ugovora o privatnosti ne može otkriti tko je otac djeteta, ali kazala je da će Mario sve znati kada za to dođe vrijeme.

Pjevačici će s odgojem pomoći njezina majka Verica.

Dijete i ona živjet će u Beogradu, a ponekad će kod bake Verice u Kragujevac gdje ima kuću s dvorištem.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.