Veliko iznenađenje priređeno je za najbolju bh. plivačicu Lanu Pudar, BH Fanaticosi poručili: Zahvaljujemo se što se davno zaklela na vjernost

Najvatreniji navijači reprezentativnih selekcija Bosne i Hercegovine, popularni BH Fanaticosi, iznenadili su našu najbolju sportiskinju Lanu Pudar poklonom koji su joj uručili. Naime, našoj sjajnoj plivačici pomogli su da dođe do opreme koja joj je potrebna za poboljšanje performansi.

“Našoj Lani Pudar pomogli smo da dođe do opreme koja joj je potrebna za kvalitetniji trenažni proces.

Želimo joj još više snage i sreće za nove izazove i zahvaljujemo se što se davno zaklela na vjernost”, objavili su BF Fanaticosi.

Podsjetimo, najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar (17) nedavno je osvojila treće mjesto u disciplini 200 metara delfin na Svjetskom kupu u Berlinu.

Ovogodišnji Svjetski kup okupio je najbolje plivačice i plivače iz cijelog svijeta, a ujedno je označio i početak nove sezone.

Veliki broj olimpijskih, svjetskih i evropskih osvajača medalja branio je boje svojih zemalja, te je Lana imala odličnu i veoma jaku provjeru već na samom početku nove plivačke sezone.

Inače, organizovana navijačka grupa BH Fanaticos oglasila se nakon prekida utakmice Lihtenštajn – Bosna i Hercegovina i poruka “Savez napolje”.

Fanaticosi su u nekoliko navrata prekinuli utakmicu protiv Lihtenštajna, a nakon toga su se oglasili kratkim saopćenjem za javnost.

Poruke su poslali navijačima koji, kako ističu, prave “mahalske priče i razne bljuvotine”.

Ova navijačka grupa se oglasila protiv navijača koji ih nazivaju plaćenicima.

“Na račun BHF-a posljednih mjeseci i sedmica stigle su razne bljuvotine i mahalske priče kako smo “plaćenici” i slično.

Ne treba isključiti činjenicu da najviše takve riječi dolaze od jakih SparTanaca (T je rezervisano kao početno slovo riječi tastatura).

Mase na protestima bilo koje vrste dokaz su letargije koja vlada u našem društvu.

BHF je uvijek imao jasne stavove i strane za čitavu historiju svog postojanja i tako će ostati vječno, što se može vidjeti na DJELIMA, pa koliko god bila vrijedna ili ne”, navode Fanaticosi.

Poručili su ostalim navijačima da ukoliko ne mogu pomoći, da zauvijek zašute te da preko tuđih leđa neće promijeniti ništa, pa tako ni u bh. nogometu.

“Za kraj poruka: Ukoliko niste od konkretne pomoći, bolje vam je da zauvijek zašutite. Preko tuđih leđa nećete promijeniti ništa”, dodaje se u kratkom saopćenju.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.