Veliko slavlje kod Senada Hadžifejzovića, komentari pljušte: “Gospodinu, Bosancu, roditelju, bratu, sinu, vlasniku pera i žive riječi od srca želim sretan rođendan!”

Senad Hadžifejzović je proslavio rođendan, a mi smo na svojoj Facebook stranici “Podrška Senadu Hadžifejzoviću” objavili čestitku koja je izazvala veliku pažnju javnosti. Senad je dobio hiljade lajkova i lijepih komentara, a u nastavku vam prenosimo samo neke od njih. Jednostavno, ovakve riječi treba zaslužiti!

“Sretan rođendan, gospodinu žurnalistike, Bosancu, roditelju, bratu, sinu, vlasniku pera i žive riječi od srca želim Ti zdravlja, sreće, ljubavi i snage u životu”, stoji u jednom od komentara.

“Dragi i poštovani Senade. Ti si moj najdraži novinar, jer si najbolji.

Volim petak i subotu jer si ti redovno na poslu. A, 15.05 je i moj rođendan. Pa želim ti dobro zdravlje, sreću i ljubav, još puno, puno godina”, navodi jedna od pratiteljki.

“Sretan rođendan Senade Hadžifejzoviću ti si borac od 92. godine do danas kakva je situacija u državi ne znam više ni šta reći. Hvala vam za borbu neka pravda pobjedi”, ističe se dalje u komentarima.

“Sretan rođendan, da si živ i sretan, i da ti Bog da da nas dugo, dugo, izvještavaš uživo iz svog FACE studija. Vi ste stub BiH, sa vama ima BIH istine, BiH ljubavi za sve koji žele biti realni i objektivni i vole ovu našu dragu BIH. Hvala majci koja te rodi i sretan bio”, dodaje jedan od pratitelja.

“U našoj BiH treba biti toliko jak da bi opstao i izdržao sve i jednu vrstu torture. Gospodin Hadžifejzović je dokazao da ima još iskrenih koji ovoj državi žele dobro. Sretan rođendan i sve najbolje od srca”, poručuje jedan od brojnih korisnika Facebooka koji su podržali Senada.

Jednostavno, ovakve komentare treba zaslužiti!

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.