VIDEO Amra Džeko javno otkrila hoće li Edin više igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine

Kako se nalazi u poznim igračkim godinama, postojala je bojazan da bi se Dijamant mogao povući iz reprezentacije. Amra Džeko, supruga kapitena fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, gostovala je u jutarnjem programu BHT-a. Pogledajte ispod teksta i video te šta je poručila Amra.

Kako se domaća javnost u posljednje vrijeme pribojavala da li će Dijamant i do kada nastupati za Zmajeve, voditelj emisije Zvonko Komšić je pitao njegovu suprugu hoće li Dijamant igrati na predstojećem okupljanju bh. reprezentativaca, s obzirom da mu je stigao poziv.

-Naravno da hoće. Svi oni koji igraju za reprezentaciju, a posebno za njega mogu potvrditi, njima ništa nije bitnije, nijedan klub od bh. dresa.

Znam da će igrati sve dok bude mogao, baviti se fudbalom dok god bude mogao, što on kaže, dok ga noge nose, i sve dok bude trebao, pogotovo našoj reprezentaciji.

Tako da, jedva čeka. Naravno, jako je razočaran, bilo mu je žao zašto nisu uspjeli da se kvalifikuju na možda za njega posljednje veliko takmičenje, ali eto.

Ništa se ne zna, on je i dalje mlad, super se osjeća, jak. Nikada nije imao problema sa povredama, odgovorila je Amra Džeko.

Sudeći prema njenom odgovoru, čini se da Edina možemo i u budućnosti – dakle, i nakon junskog okupljanja – možemo očekivati u bh. dresu.

Pogledajte šta je poručila Amra.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.