Vojin Mijatović objavom “zaljuljao brod”: “Nervoza Dodikovog režima, strah od Bosanaca i Hercegovaca u inostranstvu na vrhncu”

Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović se oglasio na Facebooku, a uputio je žestoku prozivku Miloradu Dodiku i njegovom režimu.

Objavu Mijatovića prenosimo u cijelosti

“NERVOZA REŽIMA U BANJA LUCI RASTE-STRAH OD BOSANACA I HERCEGOVACA U INOSTRANSTVU NA VRHUNCU

Dodik i njegov režim danima unazad panično prete zabranom glasanja za sve naše ljude koji žive u inostranstvu. Naravno od toga nema ništa.

Sinoć na RTRS-u režimska emisija Pečat, režimski profesor kaže: Vojin Mijatović “srpski Željko Komsić će sa dijasporom oduzeti pozicije SNSD-u.

Dragi “profesore” vrlo ste blizu istine, oduzeću vam uzurpaciju ove zemlje, uzeću vam pravo da blatite ovu zemlju, uzeću vam pravo da omalovažavate i vređate ljude, da kradete i otimate, da uzeću vam to!

To ću uraditi sa ljudima ove zemlje, nije to nikakva dijaspora, to su moji sugrađani koji su proterani neki u toku rata, neki u poslednjih 25 godina.

Bez nervoze, građani ove zemlje su podigli glavu, rekordan broj Bosanaca i Hercegovaca će se registrovati i glasati jer imamo pravo da odlučujemo o sudbini svoje zemlje, vidimo se na izborima – naveo je Mijatović u svojoj objavi.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.