Vojin Mijatović poručio Dodiku da će se “sakriti u mišju rupu”: “Mac, mac crni Milorade!”

U naletu populizma i želje za opstankom na vlasti i na slobodi Dodik i njegovi sateliti više ne znaju kuda udaraju i šta pričaju. Vojin Mijatović, potpredsjednik Vlade FBiH i SDP-a Bosne i Hercegovine, redovno se oglašava na društvenim mrežama, gdje prati politička dešavanja u našoj zemlji.

Ovoga puta imao je poruku za lidera bh. entiteta RS Milorada Dodika i njegove, kako je napisao, satelite koji više ne znaju kuda udaraju i šta pričaju. U nastavku prenosimo objavu Mijatovića.

“MAC,MAC, MILORADE?

U naletu populizma i želje za opstankom na vlasti i na slobodi Dodik i njegovi sateliti više ne znaju kuda udaraju i šta pričaju.

Prije nekoliko sedmica Dodik je okupio svoje pristalice i u svom maniru vrijeđao, omalovažavao i čak ispričao vic, kojim je kao želio dokazati hrabrost ili pak ludost srba.

Sada je po ko zna koji put sageo glavu i pljunuo i po sebi i srpskom narodu, jer na izbore izlaze po Izbornom zakonu BiH. Dakle Šmit (Christian Schmidt, op. a.) je njemu gazda i tačka.

Isto će biti i u četvrtak kada se u UN-u izglasa rezolucija o genocidu u Srebrenici, pogeće glavu i sakriti se u mišiju rupu.

Tada je u zanosu ludila na trgu Krajina pričao vic o između ostalih srpskom mišu, koji se za razliku od drugih miševa ne boji mačke još je izaziva sa mac,mac.

Mišu što danas ne čujemo od tebe mac, mac, što si se pokunjio i pobjegao u rupu.

E mi smo Srbi nešto opasno zgrješili kad uporno u poslednjih 30 godina za lidere biramo miševe, a ne ljude”, napisao je Vojin Mijatović.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.