„Zamolio bih voditeljku da to ne radi“ Saša Popović oštro iskritikovao Anu Sević

Večeras su led u Zvezdama Granda probile Aleksandra Ivanov iz tima Marije Šerifović i njena kolegica Ivana Šundić koja ove sezone brani boje tima Snežane Đurišić. Duel se završio u korist Ivane koja je osvojila svih šest glasova stručnog žirija, dok je Aleksandra imala dva glasa manje. Voditeljka Ana Sević je u jednom momentu imala komentar te joj je Saša Popović oštro skrenuo pažnju.

-Aleksandra, ti si fantastičan performer i imaš divnu energiju, ali meni ovaj program nije za tebe. Bila si mi ubjedljivija ranije. Nisam ti dao glas jer je Ivana toliko fantastična, toliko jedna specifična pojava i boja glasa, sigurnost u pjevanju. Već sam te vidio kako nastupaš i kako su svi presretni- istakao je Aleksandar Milić Mili.

Ipak, za razliku od njega Ceca je podržala obje takmičarke tvrdeći da je Aleksandra zaslužila veću podršku.

-Mislim da je Aleksandra oštećena i da su bile egal. To je moj stav- poručila je Svetlana, dok je Keba smatrao da je Marijinu takmičarku ovog puta pojela trema.

Bosanac je bio saglasan sa mišljenjem Milija i Kebe, dok je Violeta iskritikovala Aleksandru. -Šokirana sam Aleksandrinim nastupom. Ti si fantastična pjevačica, al večeras nisi bila u punom sjaju. Ne zamjeram ti, dobila si moj glas, imaš i ti pravo na ovo- rekla je pjevačica.

Izuzetan napredak Snežanine takmičare primetio je i Đorđe David koji je pohvalio i autfite Aleksandre i Ivane koje su se potrudile da večeras izgledaju sjajno..

Kao i obično na samom kraju riječ su dobili mentori, a Marija Šerifović je sve iznenadila otkrićem. -Aleksandra s obzirom na temperaturu, pjevala si bomba- poručila je Šerifovićeva svojoj kandidatkinji. -Temperaturu ima? Ala vera!- dobacio je Đorđe David, nakon čega je reč dobila i Snežana Đurišić.

-Sinoć smo vijećali da li će Ivana doći danas u takmičenje jer je bolesna i pod temperaturom. Odlična si bila s obzirom na okolnosti– zaključila je Sneža.

-Djevojke čestitam, divno smo startovali sa ovom emisijom. Ivana ovo znači da ideš direktno dalje, Aleksandra za tebe malo manje glasova, ali bila si sjajna, sve čestitke- rekla je voditeljka Ana Sević u jednom momentu te joj je Saša Popović skrenuo pažnju.

-Voditeljka neka ne daje ocjene, da li je neko bio sjajan ili nije.

To bih molio u narednom paru- rekao je Saša oštro.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.