Zavoljeli su ga kao Bobu iz Žikine dinastije: Potpuno se povukao iz javnosti, a danas se bavi unosim biznisom

Kultna serija “Žikina dinastija” jedan je od najvoljenijih serijala snimanih na prostoru bivše Jugoslavije, a mnogi glumci upravo zahvaljujući ulogama u istom su se proslavili i njihova slava i danas ne blijedi. Dogodovštine prijatelja Žike i Milana tu su da nasmiju masu, a ljubav Marije i Bobe da podsjeti da prava osjećanja dvoje zaljubljenih, uprkos svim preprekama, može da opstane.

Glumac Vladimir Petrović imao je tu čast da u ovom, već sada, kultnom serijalu odigra Slobodana Pavlovića Bobu, ludo zaljubljenog u Mariju Todorović, čime je stekao veliku popularnost.

Uprkos ljubavi koju je tih godina on dobio od publike i brojnih poziva da se više posveti glumi, Petrović je odustao od scene i posvetio se marketingu.

Screenshot

Okrenuo se Vlada porodici, najprije supruzi Jasminki, najtiražnijem piscu za djecu i mlade, sa kojom je dobio dvoje djece, sina Igora i ćerku Anu, a prije izvjesnog vremena postao je i djed.

Screenshot

U emisiji TV lica kao sav normalan svijet ispričao je da su, budući da i on i supruga potiču i porodica razvedenih roditelja, sve dali da se to i njima ne dogodi.

Puno su radili na svom odnosu, a tvrde da su izrodili inteligentnu djecu koja su u periodima krize umjela da im naznače da su im potrebni skupa.

“Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama.

Razne smo reklame pravili”, kazao je ranije.

Činjenica je da ga mnogi danas na ulici ne bi prepoznali jer se dosta promijenio, na bolje.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.