in , ,

Željko Komšić potpuno nedvosmisleno poručio Nijemcima: “Nama trebaju pravila kakva su u njemačkom i hrvatskom izbornom zakonodavstvu”

Željko Komšić član Predsjedništva Bosne i Hercegovine obavio je danas razgovor sa njemačkim političarom Christianom Schmidtom

Željko Komšić član Predsjedništva Bosne i Hercegovine obavio je danas razgovor sa njemačkim političarom Christianom Schmidtom.

Tokom dužeg razgovara Komšić je istakao da je za uspješno funkcioniranje kancelarije Ureda visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini od presudne važnosti nužnost podrške Washingtona, Londona i Brisela.

Član Predsjedništva BiH naveo je da bi ispunjavanje prioriteta iz Mišljenja Evropske komisije o kandidatskom statusu za članstvo Bosne i Hercegovine u Evropskoj uniji trebala biti agenda OHR-a u Bosni i Hercegovini.

Govoreći o izmjenama Izbornog zakona BiH, član Predsjedništva BiH Željko Komšić izrazio je stav o potpunoj prihvatljivosti onakvih građanskih izbornih principa za Bosnu i Hercegovinu kakvi vrijede u njemačkom i hrvatskom izbornom zakonodavstvu.

Hifa Oil Group iz Tešnja planira velike investicije na području Tuzlanskog kantona

FANTASTIČNE VIJESTI O EDINU DŽEKI DOLAZE DANAS Nalazi se na visokom 12. mjestu liste najboljih strijelaca u 21. stoljeću