Željko Komšić se emotivnom objavom oprostio od porodične prijateljice: Preminula je Aida Koristović

Preminula je Aida Koristović, nekadašnji sekretar Zajedničke službe Parlamenta BiH, a emotivne poruke su poslali iz Demokratske fronte Željka Komšića.

Obnašala je i funkciju stručne savjetnice za pripremu projekata iz oblasti kulture u odjelu Gradske službe Grada Sarajeva za obrazovanje, kulturu, sport i mlade.

Ovu tužnu vijest potvrdili su iz Demokratke fronte.

“Posljednji pozdrav našoj drugarici Aidi! Izražavamo iskreno saučešće porodici Koristović. Demokratska fronta i Željko Komšić”, objavljeno je na Twitter profilu Demokratske fronte.

“Danas nas je napustila Aida Koristović, osoba sa kojom sam mnogo prošao, blisko radio, i bio blizak porodični prijatelj. Mnogo je teško pronaći prave riječi kada dodju ovako teški trenuci. Sabina, Lana i ja želimo uputiti iskreno saučešće Dženanu, i njihovim kćerkama Ajli i Šejli, kao i ostatku porodice, uz nadu da će barem malo utjehe pronaći u svim divnim trenucima koje su imali sa Aidom. Neka joj je laka zemlja”, napisao je Željko Komšić u emotivnoj oproštajnoj poruci od prijateljice na Facebooku.

Od Aide se oprostio i Građanski savez BiH.

“Posljednji pozdrav našoj hrabroj, plemenitoj drugarici Aidi. Izražavamo iskreno saučešće porodici Koristović. Građanski savez”, piše Muhamed Fazlagić, navodi se u objavi na Twitteru.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.