Željko Komšić se nije ustručavao ovo javno reći: “Pojedini stranci misle da smo mi u Bosni i Hercegovini od gume i da možemo kičmu saviti do poda”

Željko Komšić je kazao da pojedini stranci misle da smo mi u Bosni i Hercegovini od gume i da možemo kičmu saviti do poda.

“Zato je jako važno ko vam sa nekim političkim karakteristikama sjedi u bilo kojoj instituciji počev od Predsjedništva pa na niže.

Pojedinac može da uradi puno ako drži do sebe, poštenja, časti i pravde, do ljudi sa kojima radi i do građana ove zemlje.

Nije nevažno kakav je omjer snaga u Predsjedništvu, državnom i federalnom parlamentu, i uvjerili smo se u to, ali je isto kako važno ko je kod od kakve japije – rekao je Komšić.

Komšić je poručio kako niko ne treba biti naivan i misliti da se pritisak na BiH neće nastaviti, čemu svjedoče Plenkovićeve i Milanovićeve izjave i aktivnosti, koji nastoje da ponize građane BiH.

Komšić je kazao da je Milanović došao u Jajce zakuhao, pa pobjegao u Laktaše.

Hrvate ostavio da se pravdaju svojim komšijama o tome šta je budala htjela da kaže, naglasivši da to nije nikakva briga za Hrvate.

Kazao je da se politički procesi odvijaju na istim postavkama kao i 1992. kada su neprijatelji uočili trenutak i mogućnost da se BiH rasparča.

Rekao je da njemu ne smeta ni to kada ga pojedinci vrijeđaju, samo ukoliko ne mrze Bosnu i Hercegovinu.

Osvruo se na tvrdnju Milorada Dodika da će RS za 30 godina biti nezavisna, kazavši da je to glupost jer RS ne može biti istovremeno nezavisna i ujedinjena sa Srbijom.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.