Žiri Zvezda Granda skrenuo Šejli Zonić pažnju na greške, ona poručila Bosancu: Zanima me šta je razlog

Bh. pjevačica Šejla Zonić je u posljednjoj epizodi Zvezda Granda osvojila četiri glasa te prošla dalje, ali su pojedini članovi žirija imali kritike na njen račun. Bila je u duelu s Betom Sudar te izvela “Dvije su se vode zavadile”, “Omer Beže” i “Kralj ponoći”. Nastup pogledajte od 7:00 ispod teksta.

“Doslovno je ispravno ko god da je prošao od njih dvije. Sjajno ste pjevale, odlične ste. Branit ću boje pop muzike koju je izvodila Beta. Odlična si, odlično se ponašaš, stoji ti scena.

Jako lijepo iznosiš to i stiže do nas. Postoje oni koji to rade hladno, a ja volim da me neko dirne. Bravo, djevojke”, rekla je Marija Šerifović.

Pohvale su im uputili i Saša Popović te Ana Bekuta.

“Šejla, kao i uvijek si pokazala zavidno. Skoro pa da nema tajni za tebe, osim što ti nekad sklizne kraj, ali to je jedna kap u moru za tebe. Ti si jedan predivan kandidat i vidim da ćeš nam se vrlo brzo pridružiti”, između ostalog je rekla Ana.

Snežana Đurišić je odlučila skrenuti pažnju Šejli na nekoliko grešaka koje je napravila.

“Obje odlično. Beta, po sistemu si tiha voda, brijeg roni i ideš kako treba, nemam zamjerku. Prednost sam dala Šejli zbog muzike. Šejla, večeras je bilo grešaka, ali tvoje iskustvo i sigurnost kada pogriješiš zaslužuje nagradu. Zaslužuješ svaku pohvalu od nas, ali onda ti gledamo u sitna ‘crijevca’. Primoijetimo svaku sitnicu koja se dešava svima nama. Drago mi je što možemo reći da si nam kolegica, čestitam ti”, kazala je.

Aleksandar Milić Mili je za Šejlu imao samo riječi pohvale, a Saša Popović je naveo kako neki članovi žirija slušaju i uživaju, dok drugi slušaju da nađu grešku.

Snežana se osjetila prozvanom te je uzvratila kako su kritike bile dobronamjerne. Dragan Stojković Bosanac je kratko poručio da je bilo divno.

“Stvarno cijenim i poštujem sve članove žirija pa tako i vas gospodine Dragane.

Neko sam ko voli da uči i stiče nova znanja, ali u posljednjih nekoliko emisija nema komentara i zanima me šta je razlog jer bih voljela da čujem vaše mišljenje”, rekla je Šejla.

On joj je odgovorila kako je Saša Popović razlog te pohvalio njen nastup.

“Ja kada ovdje kažem, to vrlo često Popović tumači kao bolno i ja ne bih više.

Ja ću tebi, dušo moja, reći neke krucijalne stvari koje će ti olakšati ovakvu fantastičnu interpretaciju i moj komentar je uvijek dobronamjeran”, kazao je.

Pogledajte snimak i šta se dogodilo.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.