Zorici Brunclik se ne sviđa žiri “Zvezda Granda”, otkrila je šta joj najviše smeta!

Posljednje Zabava

Ovih dana je i domaćim medijima i te kako zastupljena tema odnos članova žirija muzičkih talent šou-programa i kandidata, a sada je o ovoj temi svoj sud dala i Zorica Brunclik.

Naime, pjevačica je nedavno prihvatila poziv da bude dio žirija šoua Nikad nije kasno, i to, kako sama ističe, sa zadovoljstvom jer ne propušta nijednu emisiju.

“To je jedna od najgledanijih emisija kada je narodna muzika u pitanju jer je ovdje narodna muzika u većem procentu zastupljena od drugih žanrova. Pratim da vidim šta ih interesuje, koji je to repertoar i vrlo sam ponosna što sam baš zastupljena u ovoj emisiji – ispričala je Zorica za Grand Online.

“Iskreno rečeno, ovdje 95% učesnika pjeva bolje od – čast izuzecima – onih koji sjede u žiriju, za sve ove godine. Ja sam zato ovdje došla samo da se provedem, a nek ocjenjuje neko drugi – dodala je Brunclikova.

Kako je kroz žiri spomenutog šou-programa dosad prošlo mnoštvo pjevačkih zvijezda, od Andreane Čekić, Goce Tržan, Biljane Krstić, preko Dragice Radosavljević Cakane i Enesa Begovića, pa sve do Aleksandre Prijović, nema sumnje da će se poneko naći i uvrijeđen pjevačicinim riječima.

Podsjetimo, nedavno se pokrenulo i pitanje njenog povratka u žiri drugog muzičkog takmičenja – Zvezda Granda, u kom je ostavila veliki trag, a kada su je pripadnici sedme sile pitali o mogućnosti povratka u tabor Saše Popovića, Zorica je imala zagonetan odgovor.

“Sve su karte na stolu, sve zavisi ko ih miješa. Da li bude dobitna varijanta ili ne bude – izjavila je nedavno Brunclikova.

Leave your vote