Zorici Brunclik se ne sviđa žiri “Zvezda Granda”, otkrila je šta joj najviše smeta!

Ovih dana je i domaćim medijima i te kako zastupljena tema odnos članova žirija muzičkih talent šou-programa i kandidata, a sada je o ovoj temi svoj sud dala i Zorica Brunclik.

Naime, pjevačica je nedavno prihvatila poziv da bude dio žirija šoua Nikad nije kasno, i to, kako sama ističe, sa zadovoljstvom jer ne propušta nijednu emisiju.

“To je jedna od najgledanijih emisija kada je narodna muzika u pitanju jer je ovdje narodna muzika u većem procentu zastupljena od drugih žanrova. Pratim da vidim šta ih interesuje, koji je to repertoar i vrlo sam ponosna što sam baš zastupljena u ovoj emisiji – ispričala je Zorica za Grand Online.

“Iskreno rečeno, ovdje 95% učesnika pjeva bolje od – čast izuzecima – onih koji sjede u žiriju, za sve ove godine. Ja sam zato ovdje došla samo da se provedem, a nek ocjenjuje neko drugi – dodala je Brunclikova.

Kako je kroz žiri spomenutog šou-programa dosad prošlo mnoštvo pjevačkih zvijezda, od Andreane Čekić, Goce Tržan, Biljane Krstić, preko Dragice Radosavljević Cakane i Enesa Begovića, pa sve do Aleksandre Prijović, nema sumnje da će se poneko naći i uvrijeđen pjevačicinim riječima.

Podsjetimo, nedavno se pokrenulo i pitanje njenog povratka u žiri drugog muzičkog takmičenja – Zvezda Granda, u kom je ostavila veliki trag, a kada su je pripadnici sedme sile pitali o mogućnosti povratka u tabor Saše Popovića, Zorica je imala zagonetan odgovor.

“Sve su karte na stolu, sve zavisi ko ih miješa. Da li bude dobitna varijanta ili ne bude – izjavila je nedavno Brunclikova.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.