Zvezda Granda iz Sarajeva: Slađa Zubčević brutalnom porukom zatvorila usta svim zlim jezicima

Fantastična pjevačica i Zvezda Granda Slađa Zubčević oglasila na svom Facebook profilu. Uputila je brutalnu poruku kojom je zatvorila usta svim zlim jezicima.

“Nisam postavljala zajedničke slike s mužem i porodicom na facebook još od takmičenja u ZG, pa je krenula priča među našim zajedničkim prijateljima da se razvodimo, čak me je to pitalo i par novinara.

Nisam bila na pobjedničkom koncertu ZG u Gračanici, pa se priča da smo Mahir i ja u svađi. Nisam podijelila video od jedne koleginice koja ima novu pjesmu, pa pričaju da sam ljubomorna na nju i njen uspijeh. Nisam ogovorila na poruku jednom poznaniku, pa se priča na sva usta da sam se ufurala.

Narode mili, šta je sa vama?

Meni nikad bolje nije bilo u životu.

Srećna sam, voljena, zdrava, sve oko nas se vraća sve više u normalu od pandemije, krenuo je posao… sve je okej.

Radimo na novoj pjesmi, vrijeme je odmora i ljetovanja, više sam posvećena djetetu i porodici, a i svakako imam puno obaveza.

Nisam u svađi ni sa kim. Nisam ljubomorna ni na koga. Naprotiv, svima želim blistave karijere i živote kakve požele. Ja sam prezadovoljna sobom i svojim usponom i karijerom. Neka ide sve polako, pa kako Bog kaže bit će. Ako imate neka pitanja pitajte mene nema potrebe da pričate iza leđa, pa Slađa je uvijek bila iskrena, fkt nemam problem da vam odgovorim ako vas baš nešto zanima o meni i mom životu.

To što ne želim da eksponiram javno porodične slike i život ne mora da znači da se razvodim, ja čuvam svoju porodicu i drage ljude od nepotrebnih komentara i problema, a u ovom poslu ih ima mnogo.

Ne želim da moje dijete snosi posledice zbog neke slike, objave itd. I sami ste svjedoci kroz kakve torture su prolazile pjevačice i pjevači i mnoge javne ličnosti. Na kraju krajeva, valjda ja imam pravo da donesem odluku o privatnom životu da li će biti javan ili ne.

Nisam se ufurala niti ću. Ja sam ona ista Slađa a za mene su zvijezde samo na nebu. Volite se i širite ljubav.

Pričajte i pišite o lijepim stvarima, a mnogo ih je”, poručila je Zubčević.

Poslušajte i najnoviju pjesmu koju je snimila Slađa Zubčević.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.