“Zvezda Granda” iz Tešnja, Nermin Handžić priznao da mu nije bilo svejedno zbog nje, voditelj Voja ga prekinuo: “Pa ti imaš djevojku!”

Publika je Nermina Handžića upoznala još kao dječaka u takmičenju “Neki novi klinci” gdje je napravio svoje prve pjevačke korake, nakon čega je sačekao svojih peta minuta i sada briljirao u “Zvezdama Granda”.

Sa samo deset godina, imao je čast da zapjeva rame uz rame sa Šabanom Šaulićem.

– Sada sam u Zvezdama Granda otpjevao pesmu “Golubica” koju sam prije osam godina pjevao zajedno sa Šabanom- istakao je u “Zvezde Granda Specijalu”.

Prethodne subote Grandovu scenu dijelio je sa Andrijanom Petrušovskom iz tima Đorđa Davida koja se pojavila sa velikim krilima, scenskim nastupom i potpuno drugačijim repertoarom od njegovog.

Ipak, to Handžića nije uspjelo da poremeti da se pokaže u najboljem svjetlu.

– Mene rijetko kada može nešto da dekoncentriše, naprotiv mi kada imamo nekog duelistu ko je jak, nekako dobijemo neku snagu da budemo još bolji. Da bude još bolja borba- tvrdi Nermin.

Voditeljka Sanja Kužet konstatovala je da mu sigurnije nije bilo lako budući da je imao prilično jakog protivkandidata.

– Dobro, da, nije svejedno (smijeh)- rekao je Nermin, a Voja Nedeljković je odmah dobacio – Pa ti imaš djevojku, pa te baš briga!

Iako ne krije da je u svom rodnom Tešnju već bio popularan, priznaje da mu je takmičenje “Zvezde Granda” donelo slavu o kakvoj nije i sanjao.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.