Zvezde Granda imaju novu voditeljicu, poznato je ko će zamijeniti Sanju Kužet

Da li će nova voditeljka Zvezda Granda biti Ana Sević, vijest je o kojoj se najviše špekulisalo od trenutka kada je Sanja Kužet obijelodanila da se nalazi u drugom stanju i da neće završiti ovu sezonu. Dugogodišnja voditeljica Zvezda Granda, Sanja Kužet, u posljednjoj emiisji oprostila se od popularnog showa i otišla na porodiljni dopust. Njeno mjesto preuzela je atraktivna Ana Sević koja kaže kako nije mogla odbiti tu ponudu.

Javnost je ovim povodom dala mašti na volju, pa su se u medijima pominjala imena o kojima nikada nije ni razmatrano u Grand produkciji, budući da je odluka o tome, da će to biti upravo Ana odmah i donešena.

–Toliko od mene, za ovu sezonu,dragi ljudi…S like su nastale posljednjeg snimajućeg dana…kada ništa nije ni slutilo,da je neću završiti. Idemo u nove privatne pobjede!– napisala je voditeljka Sanja Kužet dok su se u komentarima nizale najljepše želje povodom njene trudnoće.

Ana Sević „Nisam mogla da odbijem ponudu za Zvezde Granda“

-Drago mi je što smo ponovo zajedno!- kaže Ana za Grand i dodaje:

“Velika je čast i privilegija ponovo stajati na bini sa koje sam i sama potekla i provela prelijepe godine i kao takmičar, a potom i kao voditelj.

Imam nevjerovatan naboj emocija i zaista ovo je bila ponuda koja se ne odbija, s obzirom na to da sam emotivno vezana za ‘Zvezde Granda’ i da su one bile ogromna prekretnica u mom životu”, kazala je Sević za Grand.

Ana Sević „Radujem se vraćanju u Zvezde Granda“

-Drago mi je što ću i sa novim generacijama takmičara stvoriti divne uspomene i nadam se da ću uspjeti da im pomognem svojim iskustvom i savjetima jer sam i sama bila u njihovoj koži- zaključila je, ne pokušavajući da sakrije koliko je emotivno doživjela poziv i ponudu da ponovo stane na scenu muzičkog takmičenja kao voditeljka.

“Podsjećanja radi, nakon takmičenja u „Zvezdama Granda“, koje je završila veoma uspješno, ona se u tandemu sa Milanom Mitrovićem sjajno snašla u ulozi voditeljke u emisijama „Neki novi klinci“, „Zvezde Granda“ i „Grand parada“!

Ani želimo mnogo sreće u nastavku sezone, a ne sumnjamo da će se u tandemu sa Vojom Nedeljkovićem sjajno snaći, budući da je ovaj posao već radila besprijekorno!

Sretno Ana”, naveli su iz Granda.

Ana Sević

Ni Svetlana Ceca Ražnatović nije se pojavila na današnjem snimanju „Zvezda Granda“, a kako Grand saznaje razlog je prehlada koja je savladala pevačicu.

Cecu će danas mijenjati njena kolegica i prijateljica Ivana Peters koja joj inače pomaže u pripremama kandidata.

“Budući da je Ivana već imala iskustvo sa žiriranjem u „Zvezdama Granda“, ne sumnjamo da će na odličan način danas menjati Cecu”, dodaju iz Granda.

Ana Bekuta se također nije pojavila na današnjem snimanju „Zvezda Granda“, a kao razlog čelnici Grand produkcije naveli su da članica žirija i iz opravdanih razloga neće prisustvovati narednim snimanjima.

Iz Grand produkcije saopšteno je da će pevač Dragan Kojić Keba na kratko menjati Anu Bekutu i preuzeti rad sa njenim kandidatima u narednih pet emisija.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.