ZVEZDE GRANDA Nikola Ajdinović Šećer i Sarajka Slađa Zubčević najtraženiji mladi pjevači na romskim veseljima, publika priželjkuje duet ova dva vanserijska vokala

Nikola Ajdinović, popularni Šećer, nakon superfinala Zvezda Granda 2016. godine nastavio je još brže osvajati srca i simpatije publike.

Nakon hitova “Sedam dana patim”, i “Još sam živ”, Nikola je obradovao publiku i sa dvije nove pjesme “Ne plači uzalud” i “Proklela” koja je jako slušana i tražena.

Na njegovom Facebook profilu smo vidjeli objave gdje podržava mladu “Zvezdu Granda” Slađu Zubčević.

Dobili smo informacije da su Nikola i Slađa veoma dobri prijatelji, i da jako često rade zajedno, te da su najtraženiji mladi pjevači na romskim veseljima.

Sudeći prema komentarima publike ispod njihovih objava i slika zaključili smo da publika priželjkuje duet. Pitali smo Nikolu, šta on misli o duetskoj pjesmi sa Slađom?

– Slađa je mnogo dobra devojka, i izvrstan vokal. Radujem se saradnji i verujem da ćemo uraditi dobru pesmu – kaže nam popularni Šećer.

Slađa Zubčević je mlada Zvezda Granda, koja je već prvim pojavljivanjem na sceni ostavila jedinstven trag, i osvojila publiku svojim glasom i karizmom,

Za kratko vrijeme je postala poznata publici širom Balkana i dijaspore.

U ovogodišnjem takmičenju je prolazila direktno iz kruga u krug sa maksimalnim brojem glasova.

Pitali smo i Slađu da li bi voljela snimiti duetsku pjesmu sa Šećerom?

– Nikola je moj drug. O njegovom pjevanju ne znam ni šta bih rekla, nemam riječi… Takav glas, emocija, to ne postoji više, samo kod njega i naravno da želim duet sa njim. Pa može li bolja kombinacija od nas dvoje – zapitala se kroz smijeh Zubčević u kratkom razgovoru za bhdijaspora.net.

Publika željno iščekuje duet Slađe i Šećera, a mi se nadamo da će ugledati svjetlo dana što prije.

U nastavku poslušajte uratke Nikole Ajdinovića Šećera i Slaže Zubčević.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.