Zvezde Granda objavile: Pogledajte snimak iz doma pobjednika Nermina Handžića i utiske ukućana

“Dobrodošli u Tešanj, dobrodošli u Nerminov dom”, upravo ovom rečenicom Grandovu ekipu dočekao je Hasan Handžić, otac ovogodišnjeg pobjednika “Zvezda Granda” Nermina Handžića.

Prelijepa kuća i dvorište prepuno zelenila i cvijeća prava je oaza spokoja velike porodice Handžić koja je širokih ruku, uz bogato iće i piće dočekala ekipu – piše zvanični portal Zvezda Granda.

– Gosti se tako dočekuju u Bosni, poslužite se – poručili su Nerminovi roditelji koji su zbog posjete osim pečenja, pripremili razne slatke “đakonije” i tortu sa simboličnim natpisom “Zvezde Granda”.

“Pri ulasku u dom odmah smo primetili zid koji krase brojna priznanja kako Nerminova, tako i njegovog tate, ali i braće. Međutim, ono što malo ko zna jeste da pobednik ima brata blizanca Belmina sa kojim ima posebnu vezu”, piše Grand online.

– Nermin je pet minuta mlađi od svog blizanca – otkrio je njegov tata i dodao da su od malena vezani, ali drugačiji, dok mama dodaje da je Nermin bio nestašan dječak, te je danas ponosna u kakvog je momka izrastao.

– Nermin je jako dobar brat, od malena smo se dobro slagali, mada nekad smo se znali poriječkati, kao i svaka braća, ali uvijek to izgladimo.

Sad se rijetko svađamo, ali ranije je bilo oko cura, vjerovatno imamo isti ukus – našalio se Belmin, dok je Nermin dodao da bratu nikad ne bi oteo devojku.

Svi članovi porodice tvrde da je njihov mjezimac po prirodi veseo dječak i da po cijeli dan samo pjeva, a u prilog tome svjedoče i brojna priznanja kojih, kako kaže njegov tata, ima da popune zidove cijele kuće.

Ipak, jedan detalj, tačnije jedna uspomena s Grandove scene donela mu je pobedu u najgledanijem talent šouu.

Fotografija sa legendarnim Šabanom Šaulićem zauzima posebno mjesto u dnevnom boravku, gdje upravo Nermin i najviše voli da provodi slobodno vrijeme.

Pogledajte snimak.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.