Zvezde Granda više neće biti iste, mediji širom Balkana bruje o rokeru Isaku Šabanoviću, zadnjom izjavom je pokazao kakav je zaista, skroman.

Posljednje Vijesti Zabava

Isak Šabanović zaista ne može sakriti skromnost i karakter, a to su već vrlo dobre predispozicije za muzičku zvijezdu.

Zvezde Granda više nikad neće biti iste nakon Isaka, i takmičenje sada zaista dobija potpuno širu regionalnu dimenziju. Na ovakvim projektima treba graditi prostore Balkana, na pjesmi miru i toleranciji…

Šabanović se prošle sedmice vratio na scenu “Zvezda Granda”, gdje je još jednom pokazao zašto je tako brzo stekao “zvanje” – prave zvijezde ovog talent šoua. Svakako ponosan na svoj uspjeh i to što je, kako kaže, sačuvao obraz, tvrdi da se nimalo nije promijenilo i da je ostao veliki tremaroš.

“Nije me bilo jer sam imao koronu. Tačno pred put ostanem bez čula ukusa i mirisa i testiram se kad ono… Inače ne znam zašto se digla frka i neka buka oko mene. Ako mislite da sam se promijenio, nisam, dlanovi mi se sijaju. I dalje sam tremaroš”, iskren je bio mladi pjevač u razgovoru sa “Grand onlajnom”, pa nastavio o svom učešću, tokom kog su mnogi pokušavali i da ospore njegov talenat.

Naime, Isak se bio našao na meti prozivki da je imitator, kao i pitanja – umije li on još nešto, u odnosu na prvi krug.

“Čekao sam da se opravdam pred žirijem, jer se pričalo da imitiram. Mislim svi su znali da su meni Tifa i Bebek i ti sa sličnim glasovima idoli. Čekao sam da vidim da li sam opravdao ono od prošlog puta i da vidim umije li Isak još nešto ili je ono bilo sve od mene”, prokomentarisao je.

Isaka najviše raduje činjenica da je postao idol u svom rodnom Bijelom Polju.

“Znate li kad 25 godina živite u Bijelom Polju i ti si tu klošarče… Nisu me oni tako prozvali, to ja kažem za sebe, jer sam vijao stalno po ulicama, a sutradan izađete i svi se slikaju sa vama. A kažu da je najteže postati pop u svom selu”, rekao je on.

O daljem plasmanu, otvoreno priznaje – da ne očekuje ništa.

“Ja sam svoj obraz sačuvao, pokazao se, a za sljedeći put ne obećavam i ne očekujem baš ništa. Šta mi Bog da”, zaključio je Šabanović.

Leave your vote