Zvezde Granda: Žestoka borba za ulazak u četvrfinale: Mustafa Mehić oduševio žiri divnom izvedbom!

Prvi na sceni koji su otvorili ovo muzičko veče Zvezda Granda bili su Mustafa Mehić i Nikolina Perković, a kako je Popović najavio da počinje borba za četvrt finale pritisak koji imaju kandidati bio je još veći.

Dok je Mustafa odabrao narodni repertoar i pjevao numere Šabana Šaulića i Mileta Kitića, Nikolina se predstavila pesmama grupe “Magazin” i Vanna.

Ovaj duel završio se u korist Mustafe koji je osvojio svih šest glasova, dok se djevojka iz Đoletovog tima izborila za pet tastera.

Viki je bila oduševljena težinom repertoara koji je odabrao momak iz Marijinog tima i izveo to bez greške, dok je Mili bio jedini član žirija koji nije dao glas Nikolini i time presudio u ovom duelu.

– On je bio mnogo ubjedljiviji, ali ona se potrudila oko stajlinga. Vidi se da su oboje puno radili i potrudili se, međutim Mustafu volim još od prošle sezone- tvrdio je Mili.

Kada je u pitanju Mustafino izvođenje čini da nijedan član žirija nije uspio da nađe manu.

– Što se Mustafe tiče zaista nemam šta da kažem osim divno. Nikolina ti si lijepa, preslatka i znam da imaš zdravstvenih problema sa glasnim žicama.

Malo si kasnila u pjesmi, ali kada se sve to uzme u obzir svaka čast. Znam šta si sve primila od injekcija i lijekova tako da bravo!- poručila je Snežana Đurišić.

Ni Bosanac nije bio išta manje oduševljen Mustafinom interpretacijom te kako su obojica iz Bosne zaključio da Bosanci to tako rade.

– Ti si pokazao da kada se dođe spreman da se dobro pjeva. Tačka! Tako se pjeva u Bosni- rekao je Stojković koji je bio oduševljen što je Mehić ovako izveo pjesme i zaboravio na tremu iako je večeras bio prvi takmičar koji je nastupio.

Na samom kraju reč su dobili i mentori koji nisu krili oduševljenje zbog predstavljanja svojih kandidata.

Ponosna Marija zahvalila se Mustafi što je na pravi način izveo sve ono na čemu su vrijedno radili, dok je Đorđe David poručio da je zadovoljan s obzirom na problem koji je imala Nikolina.

Žestok duel odigrao se između Novice Bulatovića iz Violetinog tima i Alema Bajrovića kome je mentor Ceca.

Momak iz tima Viki Miljkovć predstavio se pjesmama “Vranjanka” i “Polomiću čaše od kristala, dok je protivnik iz duela izveo numere “Med i slatko grižđe” i “Tri u jednoj”.

Na kraju samog duela prednost je ostvario Alem sa pet glasova, dok je Novica osvojio samo jedan manje.

Dva momka Nikola Petračković iz Bosančevog tima i Mihailo Perović iz Milijevog narodnim repertoarom razgalili su mnoge.

Ovaj duel ipak se nije zvaršio tako sjajno budući da je Petračković dobio tri glasa koja su mu dali Ceca, Đorđe i Ana, dok su u slučaju drugog kandidata zasvjetlila samo dva tastera.
Spektakularan nastup u kojem su se sudarila dva moćna vokala priredile su nam Andrijana Petrušovska i Sandra Mladenović koje su oduševile publiku i žiri koji ih je nagradio sa maksimalnim brojem glasova.

Maestralne izvedbe su priredili i Edis Agić i Ivana Dulić koji su dali svoj maksimum i pokazali žiriju da zaslužuju naredni krug osvojivši maksimalan broj glasova.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.