in ,

Aleksandar Milić Mili otvorio vrata svog studija, “pale” prve pjesme za finaliste, Isak Šabanović i Valentina Kuzmanović vrijedno rade…

Aleksandar Milić Mili sprema pjesme sa finalistima takmičenja Zvezde Granda

Aleksandar Milić Mili u studiju radi vrijedno sa Isakom Šabanovićem i Valentinom Kuzmanović.

Finale “Zvezda Granda” tek što se završilo, a “Grand produkcija” već je počela da radi na novim pjesmama koje će snimiti finalisti.

Producent i mentor Aleksandar Milić Mili ugostio je ekipu Granda u svom muzičkom studiju gdje se uveliko snimanju pjesme koje će dobiti finalisti koji su u velikoj završnici zauzeli prva četiri mjesta.

Imali smo priliku da čujemo kako zvuči pjesma Isaka Šabanovića i Valentine Kuzmanović, koji su i prvi ušli u Milijev studio.

-Deset pjesama je spremno, ali se prvo rade numere za prva četiri mjesta gdje su Mahir, Isak, Valentina i Mite. Po prvi put radimo album “Zvezda Granda” za sezonu 2020/21 i probaćemo da od toga napravimo tradiciju, da svake godine okupimo najbolje autore i kompozitore, a ja ću da produciram. Ove godine su tu Jelena Trifunović, Miloš Roganović, Baša i Marko Cvetković – objasio je Mili i dodao da su ostvarili saradnju i sa grčkim kompozitorima i da će upravo ta muzička različitost biti ključ uspjeha novih pjesama finalista.

Kako je rekao, uskoro se očekuje premijera novih singlova prva četiri takmičara iz finala, dok ćemo numere preostalih finalista slušati u septembru.

Pred kamerama Isak je priznao da mu se dopada pjesma koju mu je uradio mentor i najavio: – Od mene očekujete nemoguće (smijeh), ali biće nešto u fazonu “Bijelog dugmeta”.

Kako rad u studiju umije da bude naporan, pogotovo za mlade nade poput Valentine i Isaka, producent je istakao da ima mnogo strpljenja, a za pojedine i specijalne metode.

– Iznenadili su me jer su nakon tog prvog nesnalaženja u studiju uspjeli da savladaju sve, unijeli energiju iz šoua, koncetrisali se i oduvali. Evo, Valetina je to oduvala za par sati – otkrio je Mili i dodao da za neposlušnog Isaka ipak ima posebne metode.

– Ja sam prezadovoljna, pjesma je lijepa, emotivna i nadam se da će se publici svidjeti – rekla je Valentina za, a Mili dodao da je siguran u to, kao i da je zadovoljan u kom smijeru ide karijera mladih finalista. Ono što ga posebno raduje jeste njihova poslušnost i disciplina, ali ga brine da li će njegov miljenik uspjeti da se skrasi.

– Prije neki dan je objavio konkurs za djevojku, u prvih sat vremena se javilo 30 000 baba, traže preporuku za zube. Znači, uspijelo je – našalio se Mili.

Pogledajte u videu kako je to sve izgledalo.

Šta se to događalo u hotelu Zvezda Granda? “Dogovorili smo se da ne pričamo o tome”

Vispak ojačao izvozne pozicije certificiranjem po zahtjevima IFS Food standarda