in , ,

Bosanac se naklonio, a Marija Šerifović hoće duet. Isak Šabanović ima sve atribute da postane buduća najveća balkanska zvijezda?

Nova godina ne može da prođe bez najpopularnijeg takmičenja ”Zvezde Granda”

Nova godina ne može da prođe bez najpopularnijeg takmičenja ”Zvezde Granda” , pa ćete tako u subotu 2. januara biti svjedoci spektakularne epizode, koja će opravdati sve razloge zašto nas pratite godinama – najavljuju iz produkcije.

Raspoložen i nasmijan žiri i pozitivna atmosfera prenijet će dobru enegiju u vaše domove, a najbolja muzička izvođenja naterat će vas da zaigrate.

Kandidati koji će nam pjevati u subotu bit će i više nego odlični, te ćemo prisustvovati scenama za koje smo mislili da se nikada neće dogoditi.

– Ti si sve ono što ja zagovaram osam, devet godina- rekao je Bosanac jednom od takmičara a zatim ustao, prišao sceni i poklonio mu se.

Jelena Karleuša je također bila široke ruke i kandidatu dodijelila titulu najveće balkanske zvijezde, dok je Marija jedom obećala duet

– Ja do sada ovo nikada nikome nisam izgovorila, ali sada ću. Ti ćeš sa mnom pjevati duet”, rekla je potpuno otvoreno Marija Šerifović.

Kako javljaju mediji radi se o kandidatu Isaku Šabanoviću kojeg je Mili spremao za takmičenje.

Šta vas još očekuje u novogodišnjem izdanju emisije, pogledajte u videu.

ČITAJTE I OVO Smiješni video širi se društvenim mrežama: Pogledajte šta je zec napravio kada je ugledao Snješka Bijelića

ČITAJTE I OVO Kćerka Mustafe Nadarevića oduševila javnost nakon zemljotresa u Hrvatskoj

Dragan Čović o tragediji kod Posušja: “Ovo je crni dan za cijelu državu…”

Željko Komšić uputio izraze saučešća porodicama povodom tragedije u Posušju: “Pozivam Vijeće ministara BiH da proglase dan žalosti u cijeloj BiH”