in ,

Bosanski pobjednici u Zvezdama Granda: Pogledajte kako su Džejla Ramović i Mahir Mulalić zahvalili Mariji Šerifović na svemu što je uradila za njih u proteklom periodu

Mahri Mulalić i Džejla Ramović pjevaju i sviraju veliki hit njihove mentorice Marije Šerifović

Mahir Mulalić, snima brojne emisije poslije ovogodišnje pobjede u muzičkom takmičenju Zvezda Granda.

Mladi Gračanlija Mulalić je osvojio automobil, dvije pjesme i kompletan marketing od produkcije, a u svom prvom intervjuu je istakao da pobjedu posvećuje svojoj pokojnoj majci koja je preminula u toku njegovog učešća u pomenutom takmičenju.

Mahir je bio spreman da napusti Zvezde Granda, a jedino je Marija Šerifović, čiji je bio kandidat, mogla da ga ubjedi da ostane, a sada je otkriveno i ponešto iz njegovog privatnog života.

Student je Mašinskog fakulteta i obožava da pjeva, a na festivalu “Banja Luka” osvojio je prvo mjesto.

Pored muzike, izuzetno voli i sport kojim se u slobodno vrijeme i bavi, a Mahir dodaje i da je karakterno vrlo komunikativan, ambiciozan i nestrpljiv.

Mahira su u toku takmičenja mnogi upoređivali sa Mirzom Selimovićem, koji mu je u toku takmičenja i pružio podršku, a pobjednik Zvezdi Granda ne krije da i privatno voli i sluša njegove pjesme.

U zadnje vrijeme Mahira Mulalića možemo da vidimo u društvu pobjednika prošlog serijala takmičenja Zvezda Granda Džejlu Ramović. Ona je također bila “đak” Marije Šerifović.

Nastupila je s njim na njegovom pobjedničkom koncertu u Gračanici, no sada ih možemo vidjeti kako uživo nastupaju u tv emisiji.

Džejla i Mahir pjevaju i sviraju veliki hit njihove mentorice “Nije ljubav to”.

Evo kako su emocijom kroz ovu baladnu pjesmu Džejla i Mahir zahvalili svojoj Mariji.

Čuvena Bosanka, profesorica u Americi: “Nisam preživjela genocid da bih šutjela i gledala druge kako pate”

Vukota Goveradica žurno uzvratio Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović: “Narodu je „prepuna kapa“ samovolje”