in ,

Isak Šabanović poslije takmičenja Zvezda Granda progovorio: “Nisam ja jedini koji je izvodio rok”

Isak Šabanović o takmičenju Zvezde Granda

Isak Šabanović poslije takmičenja progovorio o samom takmičenju.

Muzički direktor “Grand” produkcije i hitmejker, Aleksandar Milić Mili, otvorio je vrata svog studija na Dedinju.

Kako je prošlo nekoliko dana od finala najgledanijeg muzičkog šou programa u Srbiji i regionu, pjjevačima su se malo slegli utisci, pa su smogli snage da stanu pred kameru i ispričaju kroz šta su sve prošli i šta ih čeka u bliskoj budućnosti.

Ističu da im je popularnost donijela dosta pozitivnih stvari, te da još uvijek nisu svjesni realnosti. Doduše, kako kažu, dobijali su i razne ponude.

„Toliko mi treba vremena da se opustim i naviknem na kamere, haos. Svašta se lijepo dešavalo i dešavaće se. Moram napomenuti da sam nedavno gostujući u ‘Grand Specialu’ dobila bračnu ponudu“, rekla je Valentina kroz smijeh, a potom je Isak uskočio i dodao da ima raznih ponuda.

Iako su mnogi bili ubjeđeni da će Šabanović, koji je osvojio drugo mjesto u takmičenju, ponijeti titulu pobjednika, on tvrdi da mu ni na kraj pameti nije palo da će biti prvi.

„Prezadovoljni smo, jedva sam sve sumirao pošto sam bio pod stresom. I šećer sam dobio. Trebalo mi je samo malo da odspavam da vidim gdje sam i šta sam. Odmorili smo lijepo, svi smo se družili, imali žurku, pričali između sebe i sad da radimo. Koliko god da se trudim, to se vidi. Vidjeli ste da ne mogu da izdržim pod stresom ni pet minuta, a da se ne zaplačem ili ne zbunim…. Od te pred audicije koja je bila nikakva, Mili zovne i kaže: ‘Mislim da možeš’. Onda napraviš neki bum i čitava Jugoslavija skoči oko tebe – novinari, televizije… Nijednog trenutka nisam mislio da ću da pobedim zato što su svi oko mene to pričali. Iskreno, baš zbog toga nisam ni mislio da ću ući u finale“, rekao je Isak i prokomentarisao to što ga porede sa italijanskim pobednicima Evrovizije „Maneskin“.

„On je vratio rokenrol u Evropu, ja u ‘Zvezde Granda’, mada nisam jedini koji je izvodio rok. On se šminka, ja se ne šminkam, nemamo sličnosti“, našalio se Šabanović.

Ko nije gledao sada ima priliku: Televizijska premijera filma “Quo Vadis Aida?”, u subotu 10. jula u 21.00 sat na BHT1

Šefik Džaferović poručio da je bolje ne igrati se s ovim: “Opasna je za Bosnu i Hercegovinu teza o asimetričnom izboru u Predsjedništvu BiH”