in , , ,

Ispovijesti ogorčenog Sarajlije: Mom djetetu od četiri godine iz ruke je ukrala 50 KM, ne mogu da vjerujem

Kako je kazao, još ne može da vjeruje da je neko djetetu od četiri godine ukrao novac

Foto, Ilustracija
Foto, Ilustracija

Redakciji “Avazovog” portala obratio se Sarajlija E. S. (identitet poznat redakciji, op.a.) razočaran i ogorčen nesvakidašnjom situacijom koju je doživio, a u kojoj je nepoznata žena ukrala 50 KM njegovom četverogodišnjem sinu.

Kako je kazao, još ne može da vjeruje da je neko djetetu od četiri godine ukrao novac. Sve se, kako kaže, dogodilo oko 17.00 sati u tržnom centru “Bingo” u ulici Džemala Bijedića.

“Stajao sam sa sinom za poštanskim pultom. Dao sam mu 50 KM. Dok sam se okrenuo prema pultu da potpišem nešto kod sina više nije bilo novca, a on je plakao. Obratim se obezbjeđenju koje je putem snimka utvrdilo da je novac uzela žena plave kose koja je bila sa djetetom starim otprilike oko deset godina. Nosila je dvije kese. Nisu htjeli da mi kažu da li mu je otela novac ili je dječaku ispao, pa ga ona uzela”, ispričao je E. S.

Kako je pojasnio, ubrzo je došla policija i napravila zapisnik.

Krim-inspektori će pogledati snimak i krenuti sa istragom” – kazao je E. S.

Mladen Ivanić

Mladen Ivanić “zabiberio” Bakiru Izetbegoviću i Miloradu Dodiku: Jedan želi prekrajanje granica, drugi bi stao na čelo i branio

Efendić kod Hadžifejzovića odgovorio Izetbegoviću na izjavu o “igraču crncu”, a otkrio je i da li bi smijenio direktoricu KCUS-a…