in , ,

Jedan je Dijamant: Jose Muorinho pred svima otkrio šta misli o Edinu Džeki

Sudbina Edina Džeke još uvijek je neizvjesna, ali po svemu sudeći Dijamant će ostati u Rimu.

Sudbina Edina Džeke još uvijek je neizvjesna, ali po svemu sudeći Dijamant će ostati u Rimu.

Da li će Edin Džeko odraditi ugovor do kraja u Romi, odnosno da li će i u narednoj sezoni nositi dres rimskog kluba, u ovom trenutku vjerovatno ni on sam ne zna.

I dok mediji na Apeninima bosanskohercegovačkog Dijamanta “sele” iz Rome, on marljivo sa svojim saigračima radi pod palicom novog šefa struke Josea Mourinha.

A, danas je portugalski stručnjak, kako javljaju italijanski mediji, obavio i razgovor sa najboljim bosanskohercegovačkim fudbalerom.

Italijani tvrde da je Mourinho tokom treninga i to pred cijelim stručnim štabom razgovorao sa Džekom i uvjeravao o njegovoj važnosti za tim u narednoj sezoni – prenosi sportsport.ba.

Sasvim sigurno je ovaj razgovor prijao Džeki i sve je izvjesnije da će i u narednoj sezoni nositi Romin dres. Italijani čak tvrde da bi mogao otići samo ukoliko na adresu Rome dođe ponuda koju ne bi mogla odbiti.

Podsjetimo, na jučerašnjoj press konfernciji novinari su upitali Mourinha da li će vratiti kapitensu traku Džeki, ali Posebni nije htio odgoviriti na pitanje.

“Neću da odgovorim, ne moram reći šta radim unutar kluba. Znalo bi se unaprijed, ali ne želim da dijelim s javnosti šta radim u klubu.”

“Klub, ekipa i igrači trebaju znati prije svih odluku o kapitenu”, rekao je portugalski stručnjak.

Mozgalica: Šta je pogrešno na slici?

Američki ambasador Eric Nelson upozorio na sankcije za bh. političare