in , ,

Jeziv slučaj u BiH: Zmija ujela ženu dok je radila u vrtu, hitno je prevezena u bolnicu!

U Ljubinju je zmija ujela ženu iz sela Kruševica, pa je hitno prebačena u Bolnicu Trebinje, gdje je primila serum i van je životne opasnosti

U Ljubinju je zmija ujela ženu iz sela Kruševica, pa je hitno prebačena u Bolnicu Trebinje, gdje je primila serum i van je životne opasnosti.

Hercegovački poljoprivrednici, međutim, kažu da su ove godine zmije gledali i u februaru, jer je zima bila blaga

U Ljubinju je zmija ujela ženu iz sela Kruševica, pa je hitno prebačena u Bolnicu Trebinje, gdje je primila serum i van je životne opasnosti.

Žena je, kako javljaju Nezavisne novine, radila povrtlarske poslove kada ju je ujela zmija, ne očekujući opasnost od ovih gmizavaca u ovo doba godine.

Hercegovački poljoprivrednici, međutim, kažu da su ove godine zmije gledali i u februaru, jer je zima bila blaga, a sve češće pronalaze i legla crnih udovica, najotrovnijih evropskih pauka čije su stanište i primorski i južni krajevi Hrvatske i BiH.

Trebinjski poljoprivrednici takođe kažu da su, obrađujući njive, po suvozidinama i dračevitim predjelima već imali priliku da se u ovoj godini susreću sa zmijama, tako da bez gumenih čizama, ali i gumenih rukavica, nigdje ne idu.

ISKRE FRCAJU NA SVE STRANE: Draško Stanivuković uputio hitan poziv Miloradu Dodiku

Miloradu Dodiku prekipjelo, puna mu je kapa svega: “Dosta je više! Isporučite vakcine koje su plaćene!