in , , ,

Kakva slučajnost u Zvezdama Granda: Pojavile su se isto obučene, pa su nevjerovatnu sudbinu podijelile i na sceni!

Jako čudna situacija u Zvezdama Granda

Dijana Čobić, Jelenin kandidat i Magdalena Kostić iz tima Ane Bekute, ukrstile su svoje mikrofone u posljednjem duelu u Zvezdama Granda.

Pjesme “Jedanaest” Marije Šerifović i “Čaje Šukarije” Usnije Redžepove, našle su se na Dijaninom repertoaru, dok se Magdalena u dogovoru sa svojim mentorom odlučila za narodnu pjesmu “Ah, što ćemo ljubav kriti” i “Imam pjesmu da vam pjevam” od Lepe Brene i Slatkog greha.

Iako su mentorke bile razigrane i jako ponosne, žiri ni ovim duelom nije bio oduševljen, pa im je dao po tri glasa.

Ono što je svima zapalo za oko jeste to što su djevojke imale skoro identičnu odjevnu kombinaciju, a nisu se dogovarale.

Marija je prva započela i obratila se Dijani.

– Ti si jedno mlado talentovano dijete, međutim nisi dovoljno zrela za ovu prvu pjesmu. Ja te gledam, pružam ti svu svoju snagu, moć, energiju, daj mi gas, daj mi emociju, daj zategni. Nije to sve izašlo. Tačno se vidi da se nisi dobro snašla.

Saša je dodao

– Dali ste mi tri tri, ili jedna da prođe ili nijedna, vidjet ćemo.

Mili je glasao za obe takmičarke

– Ja smatram da ima materijala da se ide dalje, ali za obe je odabir prve pjesme bio pogrešan. Nisu to pjesme za vas. Može ići dalje, ali mnogo pažljivije.

Bosanac se složio sa Milijem, a onda su se on i Viki osvrnuli na svoje kandidate koji nisu prošli, a bili su bolji od ovih kandidata.

Viki je prekinula Bosanca u komentarisanju i uvrijedljivo pitala Milija.

– Da li ti čuješ falš? Obe su bile falš.

Budući da je bila zanimljiva tema, Popović je svakog člana žirija posebno pitao da li su djevojke zaista falširale, a svi do jednog su podržali Viki i odgovorili potvrdno.

– Nisu bile falš i gotovo – istakao je Mili i dodao da je druga kandidatkinja imala samo jednu grešku koju je odmah ispravila i to je sve.

Viki je rekla da bi u tom slučaju ona jako voljela da čuje isto kao i on.

Tata i Kira otpjevali legendarnu Balaševićevu pjesmu “Samo da rata ne bude”

Veliki Novak Đoković osvojio deveti put Australian Open