in , ,

Kćerka Dragana Stojkovića Bosanca otvoreno progovorila o svom ocu i otkrila nepoznate detalje: “Savjetujem svakako da na provokacije ne šuti, da na bezobrazluk odgovori, ali…”

Zvezda Granda i kćerka Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandra Džižda Stojković spojila je lijepo i korisno te joj je ljeto proteklo radno, međutim, našla je vremena i za opuštanje i odmor.

Zvezda Granda i kćerka Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandra Džižda Stojković spojila je lijepo i korisno te joj je ljeto proteklo radno, međutim, našla je vremena i za opuštanje i odmor.

Publika se uželjela novih pjesama, a Džidža je otkrila da priprema iznenađenje za sve ljubitelje njene muzike.

– Cijelo ljeto moram da kažem da sam radila i odmarala. Nisam bila ni gladna ni žedna, tako da nisam na silu pogađala svirke, spojila sam ugodno i korisno. Trenutno sam u Njemačkoj, pa se vraćam u Srbiju – rekla je Džidža i dodala:

– Nova pjesma svakako, nastavak studija na Fakultetu muzičkih umjetnosti.

Džida je otkrila i da li bi snimila pjesmu sa ocem i imali planova za tako nešto.

– Pa više sam za varijantu da mi bude gost u pjesmi, odnosno da odsvira neki lijep instrumental – rekla je ona.

Kada je u pitanju uloga Bosanca u takmičenju “Zvezde Granda” Džidža je imala riječi hvale, ali i neke savjete.

– Mislim da je jedini kompetentan da daje sud, jer je jedini čovek koji sjedi iza stakla u muzičkom studiju – rekla je ona i dodala:

– Savjetujem svakako da na provokacije ne šuti, da na bezobrazluk odgovori, ali da uvijek bude džentlmen i gospodin, jer to i jeste.

Ona je iznijela mišljenje i o samom takmičenju.

– Mislim da treba više pažnje da se obrati na kandidate, odnosno više prostora da se ostavi pjevanju i muzici, nego što se stavlja akcenat na komentare žirija – zaključila je ona.

Lider DNS-a Nenad Nešić “kao da se nešto pita” poručio: “Vi se u Federaciji dogovorite, ali ne zadirite u pitanje RS”

Ona je zbog Saše Popovića dobila čak sto hiljada eura!