in ,

KRSTINJA JE IMALA 145 KG, A ONDA JOJ JE PRIŠAO ON: Trpjela je uvrede, bila na rubu dijabetesa pa postigla nemoguće

Kažu da se u skoro svakoj priči o mršavljenju dogodi neki okidač

Krstinja Todorović je uspjela da pobjedi ogromni problem sa prekomjernim kilogramima, precizno, 80 kg. Kako joj je to pošlo za rukom, pitaju se svi koji prate njene nastupe u takmičenju “Zvezde Granda”.

“Kada sam se prije dvije godine prijavila za takmičenje “Zvezde Granda”, imala sam 145 kilograma. Bilo je negativnih komentara o mom izgledu, a ja kao neko kome je jako stalo do ovog takmičenja, odlučila sam da uzmem stvar u svoje ruke i da promijenim sebe. To je bio jedan od motiva da smršavim, pored tada već ugroženog zdravlja – priča Krstinja Todorović, koju je želja da pokaže svoje pjevačko umijeće dovela iz Podgorice u Beograd.

“Odmalena sam bila bucka – onako slatka pufnasta devojčica koja je svima bila interesantna dok jede jer sam prosto uživala u hrani. Kasnije, dok sam bila u pubertetu, roditelji su pokušali da riješe moj problem s kilogramima, ali ja sama nisam bila uporna u tome – prisjeća se Kristinja, i kaže da je njeno zdravlje počelo da se narušava nakon što je ušla u poodmaklu fazu gojaznosti.

“Bila sam na rubu dijabetesa, ali sada je, hvala Bogu, sve kako treba”, otkriva mlada pjevačica koju, nažalost, nisu zaobilazile negativne reakcije.

“Da, mislim da će toga kod nas uvijek biti. Ljudi su surovi i ne razmišljaju zbog čega neko ima prekomjernu kilažu. I sama sam bila na meti podrugljivih komentara, koji su me, naravno, pogađali – naglašava.

Kažu da se u skoro svakoj priči o mršavljenju dogodi neki okidač. Tako je bilo i s Krstinjom.

“Na jednom nastupu u Podgorici prišao mi je čovjek i pokazao sliku kako je nekada izgledao, ja sam ispred sebe vidjela potpuno drugačiju osobu. Ispričao mi je kako je smršavio i uputio me kod doktora Ilića – priča pjevačica, koja se ubrzo potom i uputila na pregled.

“Moje zdravstveno stanje bilo je jako loše. Jednostavno sam tada presjekla i odlučila da odem na operaciju. Prošlo je tačno godinu i tri mjeseca od resekcije želuca. Moram da kažem da oporavak nije jednostavan, da iziskuje poseban režim ishrane u prvom mjesecu – nastavlja Krstinja, i kaže da “ovom operacijom sebe ograničite na dva do tri zalogaja jer je unos hrane jako mali.

Ona jede sve što prija njenom organizmu. Generalno su to čorbice, bijelo meso i salata, nabraja, i dodaje da može sve da jede i da pije osim slatkiša i alkohola.

Lepa Brena sa porodicom odmara u Crnoj Gori: Pozdravila fanove iz aviona koji se uputio za Crnu Goru

MEĐUNARODNA ZAJEDNICA U BIH POSLALA OZBILJNO UPOZORENJE POLITIČARIMA “Ne politizirati pitanje vakcina!”