in ,

Mijenjaju se pravila u “Zvezdama Granda”, Marija Šerifović otkrila ko bira pobjednika, a i kada je finale takmičenja

Bit će 16 takmičara u finalu, bit će ludo ima takmičara iz Bosne, Makedonije, Crne Gore, dodala je Marija Šerifović

Jedan od najboljih vokala sa ovih prostora Marija Šerifović, otkrila je nove detalje za javnost o finalu takmičenja Zvezda Granda, koje se, kako je i Saša Popović potvrdio, sprema za 26. juni.

“Raduje me što su ove godine nova pravila, pobjednika bira publika, SMS glasanje – započela je Marija, pa nastavila:

“Malo je to sad triki komentarisati, žiri prepoznaje kvalitet kandidata koji su kod mene, to su sve kvalitetni pjevači. Kod mene se ništa nije promjenilo, ja sam se raspustila do proljeća sljedeće godine. Drago mi je zbog kolega koje su počele da rade. Nakon finala koje je 26. juna, imamo kolektivni sastanak, vidjet ćemo šta će biti. Ne može žiriranje da prođe bez tenzije. Nema netrpeljivosti. Istina je da sve ono što ljudi gledaju, i kad dođe do riječi, komentara, niko od nas ne doživljava lično. Možda se desilo u posljednje vrijeme neko nešto doživi lično, ali mi se na svakoj pauzi družimo”, kazala je.

Finale je zakazano za 26. juni.

“Bit će 16 takmičara u finalu, bit će ludo ima takmičara iz Bosne, Makedonije, Crne Gore, dodala je Šerifović za srbijanske medije.

Miro Lazović progovorio potpuno otvoreno i bez imalo uvijanja: “Zapad ne može čitavu BiH kažnjavati radi Dodika”

Bakir Izetbegović odgovarao na “škaklljiva pitanja: “Nisam ja poslao nikoga da Vučića bilo šta zamoli. Nego da mu kažu da ću se potruditi da dođe do revizije presude”